Βαθμολογία

Έρχεται με φόρα η Έβερτον, αντίσταση για Χιχόν...

Ακόμα ένα στοιχηματικό κουπόνι «απλώνεται» μπροστά μας αυτό το Σου/Κου, με τις επιλογές μας ειδικά σήμερα Σάββατο (17/09) να γίνονται «εξ' αναγκασμού»!
Τα παιχνίδια του Σαββάτου η αλήθεια είναι που δεν μας εμπνέουν για κανένα σοβαρό ποντάρισμα, ωστόσο προκύπτουν και πάλι κάποιες αξιόπιστες λύσεις με τις οποίες και θα πορευτούμε.
Στη Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία βρίσκονται τα πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσουν.
Πιο συγκεκριμένα...

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ 0-1 ΓΚΟΛ

Μας «χάλασε» το δελτίο μας, με το εμφατικό 0-4 του περασμένου Σαββάτου επί της Θέλτα για την 3η αγωνιστική. Εκεί όπου την είχαμε προτείνει στα 2-3 τέρματα, αλλά μας τα χάλασε στα τελευταία λεπτά, όπου κυριολεκτικά «ξεμπούκωσε». Θετικό πέρασμα και στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Αϊντχόφεν (0-1).

Στην αντίπερα όχθη, δύο εντός έδρας νίκες με σκορ 2-1 (επί Αθλέτικ Μπιλμπάο και Λεγκανές) και μία εκτός έδρας ισοπαλία (0-0 με Αλαβές) καταμετρά η Χιχόν, με την ικανοποίηση να είναι διάχυτη όπως είναι λογικό στο σύλλογο.

Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να αποδειχθούν «σκληρό καρύδι» για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με το σύνολο του Σιμεόνε να διατηρεί την παράδοση του 0-1.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2-3 ΓΚΟΛ

Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η Έβερτον στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ρόναλντ Κούμαν να φέρνει στην ομάδα την επιθυμητή αυτοπεποίθηση. Ισοπαλία στο ντέρμπι με την Τότεναμ (1-1) και νικηρόφα αποτελέσματα επί των Γουέστ Μπρομ (1-2), Στόουκ (1-0) και Σάντερλαντ (0-3). Ο Κούμαν αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σήμερα στην παρθενική χρησιμοποίηση του επιθετικού Ένερ Βαλένσια (ήρθε δανεικός από τη Γουέστ Χαμ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών).

Η «Μπόρο» γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε πανηγυρίσει το διπλό επί της Σάντερλαντ (1-2) και πήρε τις ισοπαλίες κόντρα σε Στόουκ (1-1 εντός) και Γουέστ Μπρομ (0-0 εκτός). Εξαιρετικά αμφίβολοι ενόψει του σημερινού ματς οι επιθετικοί Στουάνι και Ρόουντς, όπως αποκάλυψε ο Καράνκα στις χθεσινές δηλώσεις του.

Τα 2-3 γκολ φαίνεται ως το πλέον πιθανό αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση...

ΤΟΥΛΟΥΖ - ΓΚΙΝΚΑΜΠ Χ2

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με δύο εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Μαρσέιγ (0-0) και Σεντ Ετιέν (0-0), ενώ στο μεσοδιάστημα διέλυσαν εντός έδρας 4-1 την Μπορντό. Ωστόσο έχασε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μπαστιά εκτός έδρας.

Οκτώ πόντοι σε τέσσερις αγωνιστικές με Μονακό (2-2), Μαρσέιγ (2-1 εντός), Νανσί (0-2 εκτός) και Μονπελιέ δεν είναι άσχημα για μια ομάδα σαν την Γκινγκάμπ, η οποία φιγουράρει στην πεντάδα της βαθμολογίας.

Πάμε με το διπλό της Γκινκάμπ, έχοντας βέβαια παράλληλα και την κάλυψη της ισοπαλίας.

 

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ