Βαθμολογία

Με το δεξί Παναθηναϊκός και Σάλτσμπουργκ

Πρεμιέρα των ομίλων του Europa League σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με τις 48 ομάδες του θεσμού να μπαίνουν στην αρένα της διοργάνωσης για τις δικές τους μάχες.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια της διοργάνωσης, το ένα μάλιστα με ελληνικό ενδιαφέρον και αναφερόμαστε στην μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άγιαξ. ενώ το άλλο ματς είναι το Σάλτσμπουργκ - Κράσνονταρ.

Στην Λεωφόρο λοιπόν στις 22:05 το "τριφύλλι" στην επιστροφή του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης αντιμετωπίζει τον Αίαντα με στόχο να μπει με το δεξί στον θεσμό. Παιχνίδι πολύ δύσκολο για την ομάδα του Στραματσόνι η οποία έχει να κερδίσει σε αγώνα ομίλων από τον Νοέμβριο του 2013 και το 1-0 κόντρα στην Μάριμπορ. Από τότε ακολούθησαν επτά παιχνίδια δίχως νίκη με απολογισμό δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Όπλο των "πράσινων" είναι η Λεωφόρος που θα είναι κατάμεστη, ενώ η μέχρι στιγμής σοβαρότητα της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι στα επίσημα παιχνίδια της με κάνει να πάω με την νίκη της ελληνικής ομάδας σήμερα μια νίκη που την συναντάμε στο 2.48 στην Stoiximan, 2.38 στην Sporting Bet και 2.25 στον ΟΠΑΠ.

Το έτερο παιχνίδι που θα ασχοληθώ είναι το Σάλτσμπουργκ - Κράσνονταρ το οποίο επίσης διεξάγεται στις 22:05 και αφορά τον ένατο όμιλο της διοργάνωσης τον οποίο συμπληρώνουν επίσης η Νις και η Σάλκε.

Οι Αυστριακοί προέρχονται από ακόμα έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ πληρώνοντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Τώρα κυνηγάει την διάκριση στο Europa και επ ουδενί δεν θέλει να σκέφτεται ντεμπούτο με το ...αριστερό.

Προσωπικά την θεωρώ πολύ καλύτερη από την Κράσνονταρ, ενώ η παρουσία της Σάλκε στον όμιλο ίσως να σημαίνει ότι η μια θέση θα καπαρωθεί από τους Γερμανούς, άρα οι γείτονες τους Αυστριακοί θα πρέπει να ξεκινήσουν νικηφόρα τον θεσμό κάτι που πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα το πράξουν. Η νίκη της Σάλτσμπουργκ βρίσκεται σε απόδοση 2.05 στην Stoiximan, ίδια απόδοση και στην Sporting Bet, ενώ στο 1.90 προσφέρεται στο ελληνικό κουπόνι.

Αναλυτικά οι επιλογές μου:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΓΙΑΞ 1

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ 1

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ