Βαθμολογία

Με τα γκολ σε Λονδίνο, Τορίνο

Αγώνες Champions League σήμερα Τετάρτη 14/9 για την 1η αγωνιστική και θα προσπαθήσουμε στοιχηματικά να προσεγγίσουμε δυο αναμετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια είναι σε Λονδίνο και Τορίνο, Τότεναμ - Μονακό και Γιουβέντους - Σεβίλλη αντίστοιχα που είναι και τα πλέον ενδιαφέροντα σημερινά παιχνίδια.

Από την μια η αναμέτρηση στο "Γουέμπλεϊ" ανάμεσα σε Τότεναμ και Μονακό ένα παιχνίδι που το βλέπω στο over 2.5 καθώς βλέπω τόσο τους Λονδρέζους όσο και τους Μονεγάσκους να πετυχαίνουν γκολ και πιστεύω θα υπάρξει νικητής που θα φέρει και το over 2.5 στα παιχνίδια. Μια απόδοση που την βρίσκουμε στο 1.90 στην Stoiximan, όπως και στην Sporting Bet, ενώ στο 1.80 βρίσκουμε το σημείο στον ΟΠΑΠ.

Στο Τορίνο έχουμε την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους να υποδέχεται την κυπελλούχο Ευρώπης Σεβίλλη με τις δυο ομάδες να έχουν συναντηθεί και πέρσι με την Κυρία να επικρατεί 2-0. Φέτος θεωρώ θα μπει ένα γκολ ακόμα για να μας προσφέρει το over 2.5 στην αναμέτρηση αυτή ένα over που το συναντάμε σε απόδοση 1.93 στην Stoiximan, 1.90 στην Sporting Bet και 1.80 στον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά οι επιλογές μου:

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΟΝΑΚΟ OVER 2.5

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 2.5

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ