Βαθμολογία

Τα λάθη της πρεμιέρας

Ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα της Super League με τον αγώνα στην Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό στο τελικό 2-2.

Ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα άδικο για την Βασίλισσα του κάμπου η οποία είχε και ατυχία, ενώ προδώθηκε από το ολέθριο λάθος του πρώην πια τερματοφύλακα της Ματίας Ντεγκρά.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε σε μεγάλη μέρα τον Κύπριο διεθνή άσο Αντρέα Αβραάμ, όμως αυτό δεν έφτανε διότι υπήρξε η γκάφα του Αργεντίνου πορτιέρε που στέρησε και την νίκη από το θεσσαλικό συγκρότημα.

Κατα την προσωπική μου άποψη η ΑΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι άξιζε την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε στην Λάρισα χωρίς άγχος για ότι το καλύτερο και με το λάθος του Ντεγκρά είναι σαν να έπεσε από την Ακρόπολη και να βρήκε πορτοφόλι.

Πολλά έπαιξαν τον ρόλο τους προκειμένου να μην κερδίσουν οι "βυσσινί" χτες και ένα από αυτά ήταν και η ατυχία τους με τον τραυματισμό του Ναβάρο ενός υπερπολύτιμου ποδοσφαιριστή για την ΑΕΛ, ενώ ήδη από το ημίχρονο είχαν γίνει δυο αλλαγές καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης αντικατέστησε και τον αρνητικό Μονιάκη.

Μια αλλαγή απόλυτα δίκαιη καθώς οι επιθέσεις του Γηραιού, όσες και αν ήταν, έγιναν από την πλευρά του αριστερού οπισθοφύλακα όπως και το γκολ του Λάμπρου για το 0-1.

Όμως αυτά που σίγουρα έκαναν αλγεινή εντύπωση σε όλους ήταν τα γεγονότα στην φυσούνα με πρωταγωνιστές τον Κούγια και τον Ντεγκρά και το επεισόδιο μεταξύ των δυο αντρών που έφερε και το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Σίγουρα το λάθος του Ντεγκρά είναι απαράδεκτο και δεν παίζει ρόλο αν αυτό έγινε στο 2-1, γιατί ακόμα και 10-0 να κερδίζεις δεν κάνεις τέτοιο λάθος. Από την άλλη ούτε ο ίδιος ο 33χρονος πορτιέρε ήθελε να κάνει αυτό το λάθος όπως λένε πολλοί, γιατί έστω ότι στο 77’ η ΑΕΛ στην διπλή φάση πετύχαινε το 3-2 τότε τι θα έκανε; Θα έκανε και δεύτερο λάθος;;;; Και στην τελική είναι ένα λάθος, επαναλαμβάνω ΟΝΤΩΣ τραγικό, το οποίο δεν στοίχισε ούτε πρωτάθλημα, ούτε Ευρώπη, ούτε κατηγορία, ούτε άνοδο.

Όπως τραγική και απαράδεκτη η συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια και ο τρόπος με τον οποίο ενήργησε αν και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι η όλη συμπεριφορά έγινε πάνω στην ένταση της στιγμής.

Τέλος πάντων το ματς αυτό πέρασε, έγραψε ΑΕΛ – Ηρακλής 2-2 αυτό δεν αλλάζει, η ΑΕΛ έχει πολλά και δύσκολα παιχνίδια με το επόμενο στην όμορφη Κέρκυρα απέναντι στην τοπική ομάδα το απόγευμα της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου.

Απέναντι σε μια Κέρκυρα που δίνει δεύτερο σερί ματς στο νησί των Φαιάκων μετά από εκείνο με αντίπαλο τον Πλατανιά στο οποίο ηττήθηκε 0-1 και σίγουρα δεν θα θέλει δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα, όπως βέβαια και η ΑΕΛ θέλει την νίκη καθώς ακολουθεί και πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Λάρισα.

Υ.Γ.: Καλώς ή κακώς επεισόδιο έγινε όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για τα περί του αντιθέτου. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι;;;;;;

Υ.Γ. 2: Κάποτε ο μεγάλος Ρομπέρτο Μπάτζιο έχασε πέναλτι που στέρησε ΟΛΟΚΛΗΡΟ Παγκόσμιο Κύπελλο από την Ιταλία. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι Ιταλοί;;;;

Υ.Γ.3: Δεύτερο κακό ποδαρικό στο AEL FC ARENA και πάλι με αντίπαλο ομάδα της Θεσσαλονίκης. ΠΑΟΚ και ήττα 1-2 τον Δεκέμβριο του 2010, Ηρακλής και 2-2 χτες.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ