Βαθμολογία

Ρίσκα με δυο ισοπαλίες

Ξεκίνημα των προκριματικών στην ζώνη της Ευρώπης για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 με αρκετά παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Το athleticlarissa θα προσπαθήσει να προσεγγίσει δυο από τους αγώνες αυτούς σε ένα κουπόνι αρκετά δύσκολο λόγω του ότι και οι εθνικές ομάδες δεν επιλέγονται πολύ από τον κόσμο συν ότι μιλάμε για την 1η αγωνιστική και οι ομάδες θα είναι ως επι το πλείστον προσεκτικές.

Για τον λόγο αυτό και η σημερινή πρόταση θα αφορά δυο ισοπαλίες και μιλάμε για τις αναμετρήσεις Σλοβακία - Αγγλία και Τσεχία - Βόρεια Ιρλανδία.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Σλοβακία και Αγγλία είναι για τον 6ο όμιλο εκεί όπου οι Εγγλέζοι είναι το μεγάλο φαβορί και σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την δυνατή Σλοβακία που χωρίς άγχος θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ισχυρή αντίπαλο της προκειμένου να έχει μεγάλο προβάδισμα για την 2η θέση.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο βαθμός της ισοπαλίας θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους μια ισοπαλία η οποία προσφέρεται στο 3.50 στην Stoiximan, 3.20 στην Sporting Bet και στο 3.00 στον ΟΠΑΠ.

Η δεύτερη στοιχηματική επιλογή είναι από τον αγώνα της Τσεχίας με αντίπαλο την Βόρεια Ιρλανδία για τον 3ο όμιλο με τις δυο ομάδες να αναμένεται να παλέψουν για την 2η θέση πίσω από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία που αναμένεται να πάρει την πρωτιά.

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήταν και στο Euro της Γαλλίας με την Τσεχία να απογοητεύει και την Βόρεια Ιρλανδία να προκρίνεται στους "16" δείχνοντας στοιχεία πολύ καλής ομάδας σε συνέχεια και των προκριματικών που την έφεραν στην Γαλλία.

Σήμερα αγωνίζεται με την Τσεχία με τις δυο ομάδες να τις βλέπω ευχαριστημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας την οποία και προτείνω, μια ισοπαλία που προσφέρεται στο 3.45 στην Stoiximan, 3.25 στην Sporting Bet και 3.15 στο ελληνικό κουπόνι.

Συνοπτικά:

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ Χ

ΤΣΕΧΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ Χ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ