Βαθμολογία

Θα έχει γκολ σε «Σαν Μαμές» και «Φίλιπς», μπορεί η Σασσουόλο

Καλήμερα φίλες και φίλοι του στοιχήματος. Πιστοί στο ραντεβού μας και αυτήν εβδομάδα με στόχο την καλύτερη δύνατη επιλογή σημείων στο Κυριακάτικο ευρωπαϊκό κουπόνι.Την περασμένη εβδομάδα κάναμε το 2/3 με Γουέστ Χαμ και Γιουβέντους να περνάνε και τον  «πολύ κακό» φέτος Άγιαξ, να μας τα χαλάει...

Σήμερα προσανατολιζόμαστε σε Ολλάνδια, Ισπανία και Ιταλία μιας και η Serie A φέτος μας κάνει τη χάρη να μας κρατά συντροφιά τα βράδια της Κυριακής.

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ-ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ OVER 3,5

Τέσσερα και λίγα ήταν... τα γκολ με τα οποία «φιλοδώρησε» η Αϊντχόφεν την Τσβόλε και μάλιστα εκτός έδρας. Η PSV δεν έριξε καθόλου το ρυθμό της καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχοντας τη συντριπτική υπεροχή από το ξεκίνημα κατάφερε να φτάσει στην πιο άνετη επικράτησή της φέτος. Υπάρχει ο νεοαποκτηθείς μέσος Ράμσελαρ, ενώ συνάμα το ρόστερ της ομάδας ενισχύθηκε με τον Σιμ Ντε Γιονγκ απ’ τη Νιουκάστλ για τον επόμενο χρόνο. Δανεικός απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι ο 19χρονος Ολεκσάντρ Ζιβτσένκο.

Στον αντίποδα, η μέχρι στιγμής παρουσία της Γκρόνιγκεν στην Eredivisie μόνο η συνηθισμένη δεν είναι. Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έχει κάνει ο ολλανδικός σύλλογος, ο οποίος μετράει τον εντός έδρας διασυρμό της πρεμιέρας κόντρα στη Φέγενορντ (0-5) και το εκτός έδρας 2-0 απ’ την Εξέλσιορ, η ομάδα του Έρνεστ Φάμπερ ηττήθηκε εντός έδρας 3-4 απ’ την Τβέντε.

Τα πολλά γκολ μας κάνουν...

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ

Πολύ κακή πρεμιέρα πραγματοποίησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο που ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Primera Division με ήττα από μια μετριότατη ομάδα, όπως αυτή της Σπόρτινγ Χιχόν χάνοντας με σκορ 2-1. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει στη διάθεση του τις επιστροφές των Λέκουε (αριστερό μπακ) και Σαμπίν Μερίνο (μέσος), εκτός αποστολής θα παραμείνει ο Μιχέλ Ρίκο (μέσος), ενώ αμφίβολη θα είναι η παρουσία του Σαν Χοσέ στα χαφ της ομάδας.

Στα των «μπλαουγκράνα» τώρα, εντοπίζουμε με ευκολία το «κάλο φεγγάρι» στο οποίο βρίσκεται η ομάδα της Καταλονίας. Η «Μπάρτσα», «σκόρπισε» την Μπέτις στην πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και συνεχίζει με προορισμό το «Σαν Μαμές». Στο μεταγραφικό της κομμάτι η Μπαρτσελόνα απέκτησε από τον Άγιαξ τον τερματοφύλακα Σίλεσεν με 13 εκατομμύρια ευρώ.

Πιθανά τα 2-3 τέρματα...


ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ-ΠΕΣΚΑΡΑ 1

Σε τον «αέρα νικητή» συνεχίζει η Σασουόλο που έβγαλε διπλό στην πρεμιέρα στο Παλέρμο (0-1) και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, αποκλείοντας τον Ερυθρό Αστέρα (3-0 εντός, 1-1 εκτός). Ο Μπεράρντι έχει σκοράρει και στα πέντε επίσημα παιχνίδια της Σασσουόλο (6 γκολ). «Στόχος μας κόντρα στην Πεσκάρα είναι να φέρουμε στο σπίτι μας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την ώρα. Θα δώσουμε τις απαντήσεις μας στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αποψινής αναμέτρησης ο προπονητής του συλλόγου, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που κατάφερε να σταματήσει τη Νάπολι. Μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού της. Πιστεύω πως θα δούμε μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση».

Η Πεσκάρα άρεσε στο 2-2 με τη Νάπολι και τις τελευταίες ημέρες έκανε αρκετές έξυπνες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Εκτός άλλων απέκτησε τον Ακουιλάνι από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. «Έχω ήδη κάποιες ιδέες για το πώς θα αγωνιστούμε. Πάνω κάτω δεν θα αλλάξουμε το ύφος μας, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα. Έχει ήδη αγωνιστεί σε πολλές αναμετρήσεις, κάτι που σημαίνει πως είναι πιο έτοιμη. Σε φυσική κατάσταση υπερτερεί, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας.

Πιο έτοιμη δείχνει η Σασσουόλο...

 

Επιμέλεια: Θάνος Τσοκανάρας