Βαθμολογία

Στα γκολ Άγιαξ και Γιουβέντους, «ξεμπούκωμα» για τη Γουέστ Χαμ

Δυναμικά επανήλθαν τα ξένα πρωταθλήματα στη ζωή μας, δυναμικά επέστρεψε και το στοίχημα στην καθημερινότητά  μας. Για κάποιους  βέβαια δεν είχε σταματήσει καθόλου, με το Euro, το Κόπα Αμέρικα και τους εν εξελίξει Ολυμπιακούς Αγώνες στο «προσκήνιο» του καλοκαιριού. Ωστόσο πλέον οδεύουμε προς την έναρξη όλων των ευρωπαϊκών και όχι μόνο πρωταθλημάτων-πλην του ελληνικού- και όπως φαντάζει λογικό το ενδιαφέρον αυξάνεται εν πολλοίς...

Στις αναμετρήσεις του Σ/Κ, στα μάτια μου ξεχωρίζουν τρια παιχνίδια. Δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου και μια της Κυριακής.

ΑΓΙΑΞ-ΒΙΛΕΜ OVER 3,5 GOAL (Σάββατο 20:45)

Στην τρίτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος ο Άγιαξ έρχεται αντιμέτωπος με την Βίλεμ με μόνο στόχο τη νίκη.Ο άσσος όπως είναι φυσίκο δεν αξίζει στην απόδοση που βρίσκεται σε πολλές εταιρίες και τα πολλά γκολ είναι το καταλληλότερο σημείο του συγκεκριμένου παιχνιδιού.Αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει οτι παίζουν ανοιχτά σε κάθε τους παιχνίδι και για τον λόγο αυτό πετυχαίνουν και δέχονται πολλά τέρματα. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται από τα πρώτα δύο παιχνίδια των αντιπάλων, όπου έχουν ολοκληρωθεί με over 3,5 και goal-goal. Όσον αφορά την προϊστορία των τελευταίων πέντε παιχνιδιών, όλα ολοκληρώθηκαν με over, ενώ τρία από αυτά ξεπέρασαν τα 3 γκολ. Όλα τα παραπάνω, καθώς και η μεγάλη πίεση που θα ασκήσουν οι γηπεδούχοι απο τα πρώτα λεπτά για να τελειώσουν το παιχνίδι, οδηγούν στην επιλογή αυτού του σημείου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2-3 ΓΚΟΛ (Σάββατο 21:45)

Πρεμιέρα στη SERIE A με την «Μεγάλη κυρία» να υποδέχεται την υπολογίσιμη πάντα Φιορεντίνα, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον.Ο στόχος των γηπεδούχων είναι σαφώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά την προσπάθειά τους, με «όπλο» φυσικά και την έδρα τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν κάποιο βαθμό και σίγουρα θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν το παιχνίδι των αντιπάλων τους. Η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις, ο άσσος είναι πολύ χαμηλά και τα 2-3 γκολ είναι η ιδανική επιλογή αυτόυ του παιχνιδιού.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: 1 (Κυριακή 18:00)

Κακό ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, που γνώρισαν την ήττα απο τις Τσέλσι (2-1) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους την προηγούμενη χρονιά, προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του Europa League με 1-1 κόντρα στην Άστρα Γκιουργκίου, ενώ στην εκτός έδρα ήττα με την Τσέλσι παρά την ικανοποιητική εμφάνισή τους, το γκολ του Ν. Κόστα στο 89' τους στέρησε την κατάκτηση του πρώτου τους βαθμού. Από την άλλη η Μπόρνμουθ δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στους «κόκκινους διάβολους». Ήταν σαφώς κατώτερη με πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της και η ήττα ήταν αναπόφευκτη. Η προϊστορία είναι υπέρ των γηπεδούχων πού έχουν βγεί νικητές στα 3 από τα 4 παιχνίδια τους. Η Γουέστ Χαμ είναι πιο «στρωμένη» ομάδα, με ποιοτικότερους παίκτες και αξίζει να την στηρίξουμε κόντρα στην κατώτερη Μπόρνμουθ.

 

Επιμέλεια: Θάνος Τσοκανάρας