Βαθμολογία

Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο...

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016: Σε 2 ημέρες υπάρχει η σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής με τις 16 ομάδες της κατηγορίας να ετοιμάζονται να μπουν στην αρένα για να διεκδικήσουν η καθε μια τους στόχους της.

Το παραπάνω θα ίσχυε, αλλά άλλαι αι βουλαί του Κυρίου ή καλύτερα άλλαι αι βουλαί των ανθρώπων που υπάρχουν αυτή στη στιγμή στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως όλα δείχνουν η αναβολή της πρεμιέρας θεωρείται δεδομένη, όπως λογικά ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο, το τελευταίο του Αυγούστου, θα δούμε την μπάλα στο χορτάρι και πάμε για έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς και πάλι γινόμαστε μάρτυρες σε ένα θέατρο του παραλόγου που παίζεται γύρω από το ποδόσφαιρο καθώς ακόμα θυμόμαστε τις ομάδες Α και Β που είχαν εμφανιστεί 2!!!!! φορές, μία την σεζόν 2011-2012 όπου ΑΕΛ και Πανσερραϊκός, ή Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας έριζαν για 2 θέσεις και πέρσι με την ομάδα Α που δεν ξέραμε αν θα ήταν ο Λεβαδειακός ή η Κέρκυρα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει δυστυχώς ο περίγελος διεθνώς με όλα αυτά που γίνονται τα οποία κατα την προσωπική μου άποψη δημιουργούνται κυρίως από την ομάδα του Ολυμπιακού που έχει και ως συνέπεια τις αντιδράσεις των 3 μεγάλων αντιπάλων των "ερυθρολεύκων" που έχουν δημιουργήσει κοινό μέτωπο.

Αυτό που μου γεννάται ως ερώτημα είναι τι θα πράξει η NOVA καθώς το συνδρομητικό κανάλι και ας μην γελιόμαστε ένας από τους αιμοδότες των ομάδων αναμένεται να αντιδράσει καθώς υπάρχουν οι ρήτρες στην μέση, υπάρχει η έναρξη που είναι προκαθορισμένη για τις 20 Αυγούστου, ενώ μέσα σε όλα δεν υπάρχουν και οι καλύτερες των σχέσεων με την λίγκα. Απόδειξη το γεγονός ότι δεν μεταδώθηκε από την NOVA η κλήρωση του πρωταθλήματος και ενώ να θυμήσουμε ότι υπάρχει συμφωνία για μετάδοση των αγώνων μέχρι και το 2019.

Εξυπακούεται όλα τα παραπάνω μόνο καλό δεν κάνουν στις ομάδες οι οποίες έχουν κάνει και τον ανάλογο προγραμματισμό για επίσημους αγώνες το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και τώρα θα πρέπει να περιμένουν τρεις εβδομάδες στην αναμονή καθώς στις αρχές Σεπτέμβρη υπάρχουν το φιλικό της Εθνικής με την Ολλανδία και η επίσημη πρώτη αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 με αντίπαλο το Γιβραλτάρ.

Όλα αυτά μόνο σοβαρότητα δεν δείχνουν καθώς αν όντως ο κ. Κοντονής και οι υπόλοιποι βλέπουν ως μόνη λύση την αναβολή, λες και όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα θα έχουν όλα αλλάξει, τουλάχιστον ας ενημερώναν έγκαιρα τις ομάδες και όχι να έχουμε φτάσει 2 μέρες πριν και να μην γνωρίζουν οι ομάδες αν θα αγωνιστούν.

Υ.Γ. 1: Μην σας κάνει εντύπωση αν το πρωτάθλημα αρχίσει από την 3η αγωνιστική και εν συνεχεία παιχτούν η 1η και η 2η ως εμβόλιμες. Εξάλλου οι κύριοι το έχουν ξανακάνει την σεζόν 2014-2015 και μάλιστα τρεις!!!!! φορές.

Υ.Γ. 2: Ας ελπίσουμε η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου να σας φώτισε να πράξετε το σωστό, αλλά μάλλον δεν.....

Υ.Γ. 3: Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθε πέρσι και καλύτερα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ