Βαθμολογία

Κουπόνι με Europa League

Σήμερα έχουμε πάρα πολλές επιλογές ώστε να έχουμε και περισσότερες ελπίδες για ταμείο, πολύ δυνατά σημεία ελπίζοντας να πάμε ταμείο σήμερα και μάλιστα πολύ καλό!

Γράφει ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου

173. ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ (20:00)

* Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο 2ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1997/98, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση με δύο νίκες (5-3 και 0-1).

* Η Σπάρτακ Τρνάβα έχει τεθεί αντιμέτωπη και με την ΑΕΚ το μακρινό 1969 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης. Προκρίθηκε με μία νίκη (2-1 εντός) και μία ισοπαλία (1-1 εκτός).

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Svein-Erik Edvartsen (Νορβηγία)

Προϊστορία: 1-0-0

Καιρός: 31οC, Αίθριος

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1

Β' Βραζιλίας - Αναλύσεις ΑγώνωνΠΑΟΚ (Ελλάδα, 55): Με τον τίτλο του φαβορί μπαίνει ο ΠΑΟΚ στο ζευγάρι των αγώνων με την Σπάρτακ Τρνάβα για τον 3ο γύρο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ και με τις μνήμες από το αξέχαστο 5-3 του 1997 να παραμένουν ανεξίτηλες. Ένα ματς, στο οποίο η Σπάρτακ είχε προηγηθεί με 0-3 πριν καν το ημίωρο και ο Δικέφαλος κατάφερε να το μετατρέψει στο υπέρ του 5-3.

Για να έρθουμε στο... παρόν, οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν σήμερα σε μία γεμάτη Τούμπα, καθώς ο κόσμος της ομάδας "ζεστάθηκε" μετά το εμφατικό 6-0 της περασμένης Πέμπτης επί της Λοκομοτίβα. Η ομάδα του Τούντορ απέδειξε στην πράξη ότι το ατυχές 2-1 της Κροατίας ήταν "μαγική εικόνα" και ότι ήταν κλάσεις ανώτερη από τους Κροάτες. Βέβαια, η ανάγκη για ενίσχυση είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, μετά και τις "επίσημες" πληροφορίες για "κόψιμο" των Περέιρα, Μάρτενς, Ρατς, Παπαγιαννόπουλου και Γκολάσα. Παράλληλα, ο Νομπόα ήδη θεωρείται παίκτης της Ροστόφ, ενώ ο Λούκας Πέρεθ ασκεί ασφυκτική πίεση για την αποδοχή της πώλησής του στη Λα Κορούνια. Πολλοί θεωρούν ότι το σημερινό θα είναι το τελευταίο ματς του Ισπανού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Με αυτά τα δεδομένα, η 19μελής αποστολή που κατάρτισε ο Τούντορ έχει ως νέα πρόσωπα τους Κωνσταντινίδη και Κ. Σαββίδη. Η αποστολή είναι η εξής: Όλσεν, Μελίσσας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Μαντούρο, Κ.Σαββίδης, Κάτσε, Μακ, Λούκας, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης . Ο Κροάτης τεχνικός θα στηριχθεί στην ενδεκάδα της περασμένης Πέμπτης, η οποία πήρε "άριστα".

Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο Τούντορ τόνισε: "Η κουβέντα για φαβορί είναι περισσότερο για τον Τύπο. Για εμάς σημασία έχει τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Εμείς είμαστε σε ένα σημείο από πλευράς έμψυχου δυναμικού χειρότερα από την προηγούμενη χρονιά, κάτι όμως που θα αλλάξει τις επόμενες μέρες. Στόχος μας είναι και πάλι να μπούμε στους ομίλους του Europa League". Φειδωλός ήταν στην ερώτηση για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση: "Εγώ δεν πρέπει να μιλήσω για τις μεταγραφές. Μόνο για τη ομάδα και τις προπονήσεις. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και το συζητάμε συνεχώς και με τους παίκτες. Θέλουν τον κόσμο δίπλα τους".

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ έκανε... πάρτι επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, επικρατώντας με 6-0 και γυρνώντας με χαρακτηριστική άνεση το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα. Δύο γκολ πέτυχε ο Μακ, από ένα οι Λούκας, Κίτσιου και Πέλκας, ενώ σημειώθηκε και ένα... γελοίο αυτογκόλ από τους Κροάτες.

Στατιστικό: Over 2,5 τα 4 τελευταία παιχνίδια του, επίσημα και φιλικά.

Απουσίες (9): Τραυματίες οι Αθανασιάδης (ΕΠ), Γλύκος (ΤΕ), Χαρίσης (ΜΕ) και Πόζογλου (Μεσοεπιθετικός). "Κομμένοι" οι Περέιρα (ΕΠ), Μάρτενς (Μεσοεπιθετικός), Γκολάσα (ΜΕ), Ρατς (Αριστερό μπακ) και Παπαγιαννόπουλος (ΑΜ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Όλσεν - Κίτσιου, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας - Κάτσε, Τζιόλης - Μακ, Πέλκας, Λούκας - Κουλούρης.

Β' Βραζιλίας - Αναλύσεις ΑγώνωνΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ (Σλοβακία, 216): Η Σπάρτακ Τρνάβα, από την πλευρά της, θα επιδιώξει σήμερα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, προκειμένου να έχει σαφείς ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στη Σλοβακία. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία τους από τον 1ο γύρο του θεσμού, όπου απέκλεισαν την Ολιμπίκ Σαράγεβο με δύο ισοπαλίες (1-1 εκτός, 0-0 εντός), ενώ στο 2ο γύρο ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λίνφιλντ με δύο νίκες (2-1 και 1-3).

Σε πλήρη αγωνιστική δράση η ομάδα, αφού το εγχώριο πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει. Βέβαια, η Σπάρτακ συνδύασε με ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές (4-2 από Σπάρτακ Μιγιάβα, 2-1 από DAC, αμφότερα τα ματς εκτός έδρας). Οι Σλοβάκοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με πολλές και σημαντικές απουσίες, ιδίως στα μετόπισθεν. Για αυτό το λόγο θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί από την αρχή ο μπακ Κόνκα, παρά το γεγονός ότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιουράι Γιάμπαρεκ, αφού έχρισε ως φαβορί τον ΠΑΟΚ, πρόσθεσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: "Τα συναισθήματα είναι έντονα αφού συναντάμε ξανά τον ΠΑΟΚ μετά από 18 χρόνια . Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι αξιόλογο. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε ενάντια στον ΠΑΟΚ και οι παίκτες μου το θεωρούν μεγάλη πρόκληση. Το πρώτο ματς είναι το πρώτο ημίχρονο για μας. Έχουμε σεβασμό αλλά όχι φόβο απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Προηγούμενο ματς: Την Κυριακή υπέστη την εκτός έδρας ήττα από την DAC με 2-1 για το σλοβακικό πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 4 τελευταία παιχνίδια της (όλα επίσημα).

Απουσίες (6): Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Γιάνεσελ και Μπορτέλ. Τραυματίες οι Τσάρνοτα (ΑΜ), Γκοντάλ (ΑΜ), Γκράμπεζ (Αριστερό μπακ) και Κλέμπερ (Εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Καμενάρ - Γιανέτσκα, Τοθ, Νίκολιτς, Κόνκα - Μπαέζ, Κασάδο - Σαμπό, Χαλίλοβιτς, Μίκοβιτς - Βόιτους.

BET 173 over (1,60)

194. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:05)

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πόλη Βόλφσμπεργκ, η οποία βρίσκεται περίπου 62 χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα της Βακ Πέλετς.

Γήπεδο: Wörthersee

Διαιτητής: Davide Massa (Ιταλία)

Προϊστορία: -

Καιρός: 13ο C, ομίχλη

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ (Αυστρία, -): Σημειώνοντας δύο νίκες (1-0 εκτός και 2-0 εντός έδρας) κόντρα στη Σόλιγκορσκ η Βακ Πέλετς κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσει το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι πιθανότητες πρόκρισης για το συγκρότημα του Κουχμπάουερ στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης φαντάζουν απειροελάχιστες, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν έτσι απλά. Οι Αυστριακοί αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έχοντας ως στόχο την έκπληξη. Αρνητική ήταν η πρεμιέρα της Βακ Πέλετς στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, καθώς την Κυριακή (26/7) γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Αούστρια Βιέννης. Σε τέσσερις μέρες θα ταξιδέψει στην έδρα της Ριντ με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της χώρας.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Βακ Πέλετς από την Αούστρια Βιέννης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αυστρίας. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Γκόρντον (37’ αυτ) και Γκρούνβαλντ (59’), με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με δέκα ποδοσφαιριστές από το 70’ λόγω της αποβολής του Σίλβιο.

Στατιστικό: Σημειώθηκε no-goal στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Βακ Πέλετς σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (3): Τραυματίες είναι οι Βέμπερ (ΜΕ), Ντρέσκερ (ΑΜ) και Χέλκουϊστ (ΕΠ).

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Γερμανία, 13): Σε μία νέα εποχή έχει μπει η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια ο Γιούργκεν Κλοπ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα της Μπουντεσλίγκα, ένα Κύπελλο Γερμανίας, δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας ενώ το 2013 ήταν φιναλίστ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Το κενό του 48χρονου καλείται να καλύψει επάξια ο Τόμας Τουσέλ, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Μάιντς. Την προηγούμενη σεζόν οι «κιτρινόμαυροι» χαροπάλευαν όλο τον πρώτο γύρο, ωστόσο στο δεύτερο ανέβασαν ρυθμούς καταφέρνοντας να τερματίσουν την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κερδίσουν την ευρωπαϊκή έξοδό τους. Παρελθόν αποτελούν από τον σύλλογο οι Λάνγκερακ (ΤΕ) και Γιόσιτς (ΜΕ), από τους οποίους γέμισε τα ταμεία του με περίπου 10.000.000 ευρώ. Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς απέκτησε τους Κάστρο (ΜΕ) από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπούρκι (ΤΕ) από τη Φράιμπουργκ και Βέιγκλ (ΜΕ) από τη Μόναχο 1860. Για αυτούς δαπάνησε 17.000.000 ευρώ.

Προηγούμενο ματς: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μπορούσια Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (7): Τραυματίες είναι οι Σούμποτιτς (ΑΜ), Ντουρμ (ΑΜ), Σαχίν (ΜΕ), Ράμος (ΕΠ), Μπλασικόφσκι (ΜΕ), Γκροσκρόιτζ (ΜΕ) και Ντουσχ (ΕΠ).

BET 194 4-6 goal (2,20)

192. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ (22:00)

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πόλη Τορίνο, η οποία βρίσκεται 172 χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα της Σαμπντόρια.

Γήπεδο: Olimpico

Διαιτητής: Andreas Ekberg (Σουηδία)

Προϊστορία: -

Καιρός: 24ο C, βροχή

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (Ιταλία, 105): Το γεγονός πως η μισητή συμπολίτισσά της, Τζένοα, δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί από την ΟΥΕΦΑ για να συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ της τρέχουσας σεζόν έδωσε την ευκαιρία στην έβδομη Σαμπντόρια να επιστρέψει στην εν λόγω διοργάνωση μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια! Τότε είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό από τον 9ο όμιλο, καθώς με τους πέντε βαθμούς που είχε συγκεντρώσει κατέλαβε την τρίτη θέση αυτού πίσω από τις Αϊντχόφεν και Μέταλιστ. Παρελθόν αποτελεί από τους Γενοβέζους ο Σίνισα Μιχαίλοβιτς, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μίλαν. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Βάλτερ Ζένγκα, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Παρελθόν από το σύλλογο αποτελούν οι Ομπιάνγκ (ΜΕ) και Οκάκα (ΕΠ) οι οποίοι μετακόμισαν στις Γουέστ Χαμ και Άντερλεχτ έναντι 6.000.000 και 3.000.000 ευρώ, αντίστοιχα. Συνολικά 26.000.000 ευρώ δαπάνησε στο μεταγραφικό παζάρι η Σαμπντόρια για την αγορά των Μούριελ (ΕΠ), Φερνάντο (ΜΕ), Ζουκάνοβιτς (ΑΜ), Ντάνκαν (ΜΕ) και Τορέιρα (ΜΕ).

Προηγούμενο ματς: Τη νίκη με 3-0 σημείωσε η Σαμπντόρια στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με αντίπαλο την Καλλονή.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σαμπντόρια σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (1): Τραυματίας είναι ο Ντε Σιλβέστρι (ΑΜ).

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ (Σερβία, 230): Από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της η Βοϊβοντίνα. Το συγκρότημα του Ζάγκορτσιτς κατάφερε να προσπεράσει τα εμπόδια των ΜΤΚ Βουδαπέστης (0-0 εκτός και 3-1 εντός έδρας) και Σπαρτάκς Τζουρμάλα (3-0 εντός και 1-1 εκτός έδρας) με χαρακτηριστική ευκολία. Πλέον, μπροστά του έχει μία σπουδαία πρόκληση, καθώς τίθεται αντιμέτωπο με την πολύ ισχυρή Σαμπντόρια, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό καλοκαιρινό παζάρι. Χωρίς νίκη παραμένει η Βοϊβοντίνα στις δύο πρώτες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Σερβίας, καθώς στην πρεμιέρα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Κουκαρίκι, ενώ την Κυριακή (26/7) αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) στην έδρα της Ράντνικ Σουρντούλικα.

Προηγούμενο ματς: Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την έδρα της Ράντνικ Σουρντούλικα η Βοϊβοντίνα (2-2), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σερβίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Στογιάνοβιτς (4’) και Τσούλουμ (10’), με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν με αυτά των Οζεγκόβιτς (35’) και Ιβανίτς (65’).

Στατιστικό: Η Βοϊβοντίνα παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ.

Απουσίες: Χωρίς απουσίες

BET 192 over (1,50)

188. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ (21:45)

Γήπεδο: «Barria»

Προϊστορία 10ετίας: (-)

Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης

Καιρός: 14ο C Συννεφιασμένος

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Ισπανία): Μπορεί πέρσι να τερμάτισε στην 7η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο, η συμμετοχή της στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, (ηττήθηκε με 1-3 από την Μπαρτσελόνα), ήταν αρκετά για της εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ακλόνητο φαβορί κόντρα στην Ίντερ Μπακού, με την Μπιλμπάο να ψάχνει φέτος μια καλή πορεία στην διοργάνωση. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε πέντε φιλικές αναμετρήσεις χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει, μιας και πέτυχε μια νίκη κόντρα στην Τιχουάνα (2-0), αναδείχθηκε ισόπαλη με τις Κράσνονταρ (1-1), Μπέτις (1-1) και Βαγιαδολίδ (1-1), ενώ ηττήθηκε με 3-2 από την Γκρόιτερ Φιρτ.

Στο μεταγραφικό κομμάτι προχώρησε στην απόκτηση των αμυντικών Ελουστόντο και Μποβέδα, λλά και του μέσου Εράσο. Αντίθετα, χωρίς τον καλό αμυντικό Ιραόλα θα πορευτούν φέτος οι Βάσκου, μιας και ο έμπειρος αμυντικός θα συνεχίσει στο MLS. Στόχος της για σήμερα δεν είναι άλλος από το να κλειδώσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση, μετατρέποντας τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μπιλμπάο και Βαγιαδολίδ σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες (5): Εκτός οι τραυματίες Γουίλιαμς (ΕΠ), Ρίκο (ΜΕ), Μποβέδα (ΑΜ), Μουνιαίν (ΕΠ), Ραμάλιο (ΑΜ)

ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ (Αζερμπαϊτζάν): Αν και με έτος ίδρυσης το 1997 η Ίντερ Μπακού έχει βάλει ως στόχο της να γίνει μια από τις μεγάλες δυνάμεις στην χώρα της, κάτι που μέχρι στιγμής φαίνεται να καταφέρνει έχοντας κατακτήσει δυο πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Πέρσι κατέλαβε την 2η θέση, όντας στο -5 από την πρωτοπόρο Κάραμπακ, με την Ίντερ Μπακού να δίνει το παρών συνεχώς και στην Ευρώπη τις τελευταίες σεζόν. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον 1ο γύρο, όπου χωρίς να εντυπωσιάσει κόντρα στην Λάτσι τσέκαρε την πρόκριση (1-1, 0-0). Στην επόμενη φάση τέθηκε αντιμέτωπη με την Χαφναφιόρντουρ της οποίας επικράτησε αρχικά με 1-2, ενώ στον επαναληπτικό οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Οι Αζέροι γνωρίζουν πως θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό κόντρα σε μια ομάδα του μεγέθους και της κλάσης της Μπιλμπάο, με την πρόκριση μάλλον να μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Ίντερ Μπακού και Χαφναφιόρντουρ για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Χωρίς απουσίες

BET 188 4-6 goal (2,10)

189. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΡΑ (21:45)

* Για 3η φορά στην ιστορία της συναντιέται η Γουέστ Χαμ με ρουμανικό σύλλογο, με το μέχρι στιγμής σερί (και στις δύο έδρες) να είναι στο 2-1-1.

Γήπεδο: "Boleyn Ground"

Διαιτητής: Adrien Jaccottet (Ελβετία)

Προϊστορία: -

Καιρός: 16οC, Αίθριος

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Aγγλία, 123): Το επίσημο ντεμπούτο του Ντιμίτρι Παγέ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ αποτελεί τη μεγάλη είδηση για τα "σφυριά" στο σημερινό πρώτο ματς κόντρα στη ρουμανική Άστρα Γκιοργκίου. Οι Λονδρέζοι αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ, αν και πρέπει να δείξουν σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τους δύο πρώτους γύρους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τη Λουζιτάνος με δύο νίκες (3-0 και 0-1), ενώ στο 2ο γύρο χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν τη μαλτέζικη Μπιρκιρκάρα.

Στο 2-2-1 ο απολογισμός στα πέντε φιλικά του καλοκαιριού, με τον Σλάβεν Μπίλιτς να δοκιμάζει για πρώτη φορά την προπονητική "τύχη" του στο Νησί και τους νεοφερμένους να είναι οι Παγιέ, Ογκμπόνα (ΑΜ), Λανσίνι (ΜΕ), Ομπιάνγκ (ΜΕ) και Ράντολφ (ΤΕ).

Προηγούμενο ματς: Την Τρίτη επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Νόριτς με 0-1.

Στατιστικό: NG και Under 1,5 τα 4 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (2): Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Τόμκινς, στα πιτς ο επιθετικός Άντι Κάρολ.

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Αντριάν - Ο' Μπράιεν, Κόλινς, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ - Αμαλφιτανό, Νομπλ, Νόλαν, Τζάρβις - Παγέ, Ζάρατε.

ΑΣΤΡΑ (Ρουμανία, 151): Η Άστρα, από την πλευρά της, ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία της από το 2ο γύρο αποκλείοντας τη σκωτσέζικη Ινβερνές. Έφυγε αρχικά με το νικηφόρο 0-1 από τη Σκωτία, ενώ το ισόπαλο 0-0 της ρεβάνς σφράγισε το εισιτήριο. Το ρουμανικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, με την Άστρα να έχει γευτεί όλα τα αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές: ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κονκόρντια, ηττήθηκε με το βαρύ 1-5 από την Τάργκου Μούρες και την Κυριακή επικράτησε με 2-1 της Κραϊόβα.

Όσον αφορά το ρόστερ της, ο ρουμανικός κορμός πλαισιώνεται από τη βραζιλιάνικη τριάδα των Μαρανιάο, Μπόλντριν και Γουίλιαμ, την πορτογαλική τριάδα των Άλβες, Κεϊρός και Τεϊτσέιρα, τον Ιάπωνα μέσο Σέτο και τον επιθετικό Τεμπό από τη Ζάμπια. Προπονητής είναι ο 44χρονος Μάριους Νίνελ Σουμούντιτσα.

Προηγούμενο ματς: Την Κυριακή έφυγε με το νικηφόρο 1-2 από την έδρα της Κραϊόβα για την 3η αγωνιστική του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Λουνγκ - Άλβες, Κεϊρός, Μαρανιάο, Γκάμαν - Τεϊτσέιρα, Ενάτσε, Μπουντέσκου, Σέτο - Μπόλντριν, Γουίλιαμ.

BET 189 over (1,75)