Βαθμολογία

Τριαδούλα για να ρεφάρουμε…

Καλήμερα και από μένα..! Eχτές αν και βγήκαν όλα τα ημίχρονα μας τα χάλασε στο τελικό δυστυχώς δεν βγάλαμε στο 93 δυάδα ώστε να πάρουμε τα χρήματα μας πίσω και λίγο παραπάνω.Σήμερα θα σας δώσω μια τριαδουλα που πιστεύω ότι θα βγούνε...!

Γράφει ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου

148. ΣΕΛΤΙΚ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (21:45)

* Για πρώτη φορά συναντάται η Σέλτικ με σύλλογο από το Αζερμπαϊτζάν, όπως και η Κάραμπαγκ με σύλλογο από τη Σκωτία.

Γήπεδο: "Celtic Park"

Διαιτητής: Robert Schörgenhofer (Αυστρία)

Προϊστορία: -

Καιρός: 12οC, Βροχή

ΣΕΛΤΙΚ (Σκωτία): Το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ισλανδίας Στιάρναν δεν αποδείχθηκε μεγάλο για τη Σέλτικ, με τους "καθολικούς" να παίρνουν την πρόκριση με δύο νίκες (2-0 και 1-4) και να έχουν μπροστά τους ένα επικίνδυνο, αλλά συνάμα βατό σύνολο. Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα θα επιχειρήσει σήμερα το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ το προσεχές Σάββατο μπαίνει και στο στίβο του νέου εγχώριου πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τη Νοτς Κάουντι.

Ο Ντέιλα τόνισε ενόψει του σημερινού ματς: "Αποτελεί ένα σημαντικό τεστ για μας. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, που έκανε μία αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία στην περσινή σεζόν. Όμως... εμείς αγωνιζόμαστε μέσα στο "Σέλτικ Παρκ". Ζητώ από τους φιλάθλους μας να ασκήσουν πίεση στους αντιπάλους και να τους δείξουν ότι το έργο τους θα είναι... δύσκολο".

Αποθεραπεύθηκε πλήρως και είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Κόμονς, που έχασε και τα δύο ματς απέναντι στη Στιάρναν. Έτσι, ο Ντέιλα έχει ακόμα μία λύση στα χέρια του για τη γραμμή κρούσης. Σε περίπτωση που ο Μάλγκρου δεν προλάβει τελικά το σημερινό ματς, τα άκρα της άμυνας θα καλυφθούν από τους Ιζαγκίρε και Λούστιγκ.

Προηγούμενο ματς: Το Σάββατο επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Ρεν με 2-0.

Στατιστικό: Νικηφόρα τα 5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.

Αμφίβολοι (1): Στο 50-50 ο βασικός αμυντικός Μάλγκρου.

Απουσίες (1): Τραυματίας ο μέσος ΜακΓκρέγκορ.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (Αζερμπαϊτζάν): Η Κάραμπαγκ, από την πλευρά της, ξεπέρασε στο 2ο γύρο το εμπόδιο της Ρούνταρ, με το ισόπαλο 0-0 του Αζερμπαϊτζάν να δίνει τη σκυτάλη στο νικηφόρο 0-1 στο Μαυροβούνιο. Θα παραταχθεί στο σημερινό ματς με πρώτιστο καθήκον τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα, προκειμένου να έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς. Συνοχή και ταχύτητα χαρακτηρίζουν το σύνολο του Γκορμπούνοφ, ο οποίος παραμένει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας μετά και τη θετική πορεία στο περσινό Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αζέροι έφτασαν μέχρι τη φάση των ομίλων, έχοντας την.. ατυχία να συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο με τις Ίντερ, Ντνίπρο και Σεντ Ετιέν (κατετάγησαν τρίτοι).

Το νέο εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 8 Αυγούστου, οπότε και φιλοξενούνται από την Καμπάλα. Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, σημείο αναφοράς αποτελεί ο Βραζιάνος επιθετικός Ρεϊνάλντο και οι μέσοι Ντάνι Κιντάνα (Ισπανός) και Αγκόλι (Αλβανός).

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Τετάρτη έφυγε με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Ρούνταρ, κλειδώνοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο (0-0 το πρώτο ματς). Σκόρερ ο Ρεϊνάλντο στο 57ο λεπτό.

Στατιστικό: NG τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

BET 148 over (1,85)

143. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΛΜΕ (20:00)

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περσινή σεζόν στη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάλμε να παίρνει την πρόκριση στους ομίλους. Το πρώτο ματς στην Αυστρία τελείωσε με 2-1 υπέρ της Σάλτσμπουργκ, αλλά οι Σουηδοί επικράτησαν με 3-0 στη ρεβάνς επί σκανδιναβικού εδάφους

Γήπεδο: "Stadion Salzburg"

Διαιτητής: Luca Banti (Ιταλία)

Προϊστορία 10ετίας: 1-0-0

Καιρός: 16οC, Βροχή

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (Aυστρία): Από τον 3ο γύρο ξεκινάει η φετινή "περιπέτεια" της Σάλτσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η περσινή αντίπαλος στα πλέι οφ να βρίσκεται σήμερα στο δρόμο της. Ο περσινός αποκλεισμός αποτελεί, λοιπόν, ένα εξτρά κίνητρο για την πρωταθλήτρια Αυστρίας. Βέβαια, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος ξεκίνησαν με αρνητικό τρόπο, με την ομάδα να φεύγει ηττημένη από την έδρα της Μάτερσμπουργκ. Στα φιλικά του καλοκαιριού μέτρησε μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Μεγάλη δραστηριότητα για ακόμα ένα καλοκαίρι στις μεταγραφές, καθώς στην ομάδα ήρθαν 10 νέα πρόσωπα. Ξεχωρίζουν ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Πάουλο Μιράντα (από Σάο Πάουλο), ο μέσος Γιαμπό (ελεύθερος από Καρλσρούη) και ο 17χρονος επιθετικός Ντιμίτρι Όμπερλιν, για τον οποίο έδωσε 2 εκατ. ευρώ στη Ζυρίχη. Στον αντίποδα, αποτέλεσαν παρελθόν πέντε παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο μέσος Αντρέ Ραμάλιο, που μετακόμισε στη σημερινή αντίπαλο.

Ο προπονητής της ομάδας, Πέτερ Τσάιντλερ, τόνισε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: "Κόντρα στη Μάτερσμπουργκ δε δείξαμε σε καμία περίπτωση τις δυνατότητές μας. Μας ενθουσιάζει η ευρωπαϊκή παρουσία και δεν ξεχνάμε την περσινή κόντρα με τους αυριανούς αντιπάλους μας. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δυναμώσει από πέρσι και θεωρώ ότι τα φετινά παιχνίδια θα είναι εντελώς διαφορετικά".

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Μάτερσμπουργκ με 2-1 για την 1η αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ (3-1-0).

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

ΜΑΛΜΕ (Σουηδία): Η Μάλμε, από την πλευρά της, έχει σαφώς περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, στοιχείο που συνιστά μεγάλο ατού σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν. Στο 2ο γύρο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ βρήκε απέναντί της τη λιθουανική Ζαλγκίρις, παίρνοντας την πρόκριση με μία ισοπαλία (0-0 εντός) και μία νίκη (0-1). Στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση με 30 βαθμούς, μετά το πέρας των πρώτων 17 αγωνιστικών. Οι πρωταθλητές Σουηδίας κατάφεραν πέρσι να φτάσουν μέχρι τους ομίλους, πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όσον αφορά το ρόστερ, το ελληνικό κοινό... γνωρίζει καλά για την πώληση του κίπερ Όλσεν στον ΠΑΟΚ. Στη θέση του αποκτήθηκε ο 34χρονος Βίλαντ από την Κοπεγχάγη, ενώ οι υπόλοιπες νέες αφίξεις ήταν αυτές του Σέρβου επιθετικού Τζούρτζιτς, του κίπερ Άντερσον, του κεντρικού αμυντικού Φελίπε Καρβάλιο και του δεξιού μπακ Ρόντιτς.

Με 19μελή αποστολή ταξίδεψε η Μάλμε στην Αυστρία, έχοντας ως σημαντικές απουσίες αυτές των Μεχμέτι και Αζίνοβιτς.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-0 της Σούντσβαλ για τη 17η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Ανέπαφη εστία στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (3): Απόντες οι Μεχμέτι (ΕΠ) και Μόλινς (ΜΕ), δε συμπεριλήφθηκε στη λίστα για τα ματς με τη Σάλτσμπουργκ ο κίπερ Αζίνοβιτς.

BET 143 4-6 gkol (2,10)

146. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ (21:30)

Γήπεδο: «Arena Naţională»

Προϊστορία 10ετίας: (-)

Διαιτητής: Blom (Ολλανδία)

Καιρός: 36ο C Αίθριος

ΣΤΕΑΟΥΑ (Ρουμανία): Αν και θεωρητικά είχε εύκολο έργο κόντρα στην Τρέντσιν στον 2ο προκριματικό γύρο, η Στεάουα τα βρήκε τελικά σκούρα κόντρα στους Σλοβάκους. Κατάφερε στον πρώτο αγώνα να αποδράσει με το διπλό (0-2) από την έδρα της Τρέντσιν, ωστόσο, ο επαναληπτικός εξελίχθηκε σε… θρίλερ με την Στεάουα να γνωρίζει την ήττα με 2-3. Καλείται φυσικά να επιδείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Παρτιζάν με τον βαθμό δυσκολίας να έχει ανέβει, γνωρίζοντας παράλληλα, πως τα λάθη δεν συγχωρούνται. Σήμερα πάντως δεν θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, μετά την τιμωρία που της επέβαλε η ΟΥΕΦΑ.

Στέφθηκε την περασμένη σεζόν πρωταθλήτρια Ρουμανίας για τρίτη διαδοχική χρονιά, ενώ φέτος μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών βρίσκεται στην 3ηθέση με δυο ισοπαλίες και μια νίκη. Αποδυναμωμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν, δεν μπορεί να υπολογίζει σε βασικά στελέχη που αποχώρησαν μεταξύ των οποίων ο μέσος Πρεπέλιτσα, ο επιθετικός Ρουσέκσου, ο βασικός πέρσι τερματοφύλακας Αρλάουσκις, αλλά και φυσικά ο σημαντικός επιθετικός Τανάσε. Αντίθετα, προχώρησε στην απόκτηση των Μουνίρου και Αλσενάτ. Δεν έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες ο τεχνικός Γκάλτσα, με τον συμμετοχή του Βαρέλα να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Στεάουα και Έκομαξ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βαρέλα (ΑΜ 2/0)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Σερβία): Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία κόντρα στην Ντίλα, η Παρτιζάν απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο πως ήταν το φαβορί του ζευγαριού και με δυο νίκες (1-0, 0-2), τσέκαρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή σεζόν έχοντας κάνει το «4Χ4» στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της, όπου σε κανένα εξ αυτών δεν παραβιάστηκε η εστία της. Στο σερβικό πρωτάθλημα μετά το πέρασμα δυο αγωνιστικών βρίσκεται στην 2η θέση, μετρώντας δυο νίκες κόντρα σε Μέταλακ (4-0) και Γιαγκόντινα (6-0).

Το συγκρότημα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς καλείται να επιδείξει σήμερα σοβαρότητα γνωρίζοντας φυσικά, πως η Στεάουα δεν είναι Ντίλα και θα προσπαθήσει σε πρώτη φάση να διασφαλίσει σήμερα τα μετόπισθεν, κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού. Στο μεταγραφικό κομμάτι παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο βασικός επιθετικός Λάζοβιτς ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κίνα, ο αμυντικός Βολκόφ, αλλά και ο καλός μέσος Ντρίντσιτς. Αντίθετα, προχώρησε στην απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Γέβτοβιτς από την Νόβι Πάζαρ, αλλά και του 29χρονου Μποζίνοφ.

Προηγούμενο ματς: Με 6-0 επικράτησε της Γιαγκόντινα η Παρτιζάν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: N/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Αμφίβολος ο Μπανταλόφσκι (ΑΜ 0/0

BET 146 x (3,15)