Βαθμολογία

Ποντάρισμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Και πάλι κοντά σας! Σήμερα θα πάμε να χτυπήσουμε πολύ δυνατά με ημίχρονα τελικά για μεγάλο ταμείο...! Φυσικά θα το καλύψουμε με ένα σύστημα στο 2,3,4 μπορεί και κάποιος να παίξει σύστημα 3,4 και να βάλει κάποιο στάνταρ ακόμη! αλλά το 2,3,4 φαντάζει πολύ καλό!

Γράφει ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου

451. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (21:00)

* Sold out απ’ τους φίλους του Παναθηναϊκού που εξαφάνισαν τα «εισιτήρια» μέσα σε τρεις ώρες απ’ την κυκλοφορία τους την Πέμπτη.

* Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ζέστη που επικρατεί στην Αθήνα στην αποστολή της Κλαμπ Μπριζ, η οποία είχε αναχωρήσει απ’ το Βέλγιο φορώντας μπουφάν!

* Στις 7 Ιουλίου σε φιλικό προετοιμασίας η Κλαμπ Μπριζ είχε νικήσει με 2-1 τον Παναθηναϊκό στο Βέλγιο.

Γπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης

Διαιτητής: Βλάντισλαβ Μπεσμπορόντοφ (Ρωσία)

Προϊστορία 10ετίας: -

Καιρός: 31ο C, αίθριος

Τηλεοπτική μετάδοση: ΟΤΕ Sport1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (100ος): Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό που καλείται να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά και ένα απ’ τα πιο σημαντικά που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό ταξίδι του για τη φετινή σεζόν είτε αυτό είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Κλαμπ Μπριζ με στόχο τη νίκη, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει το να μη δεχτούν γκολ, ώστε να παν με αβαντάζ στον αγώνα ρεβάνς του Βελγίου. Τα πράγματα, η ετοιμότητα αλλά και η διάταξή τους δεν έχουν καμία σχέση με το φιλικό των δύο ομάδων επί ολλανδικού εδάφους στις αρχές Ιουλίου, με την Κλαμπ Μπριζ να νικάει 2-1, σ’ ένα φιλικό όπου ήταν μόλις το δεύτερο για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος δεν είχε χρησιμοποιήσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές, ενώ είχε αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα στη διάρκεια του αγώνα.

Το τελευταίο φιλικό με την Ουντινέζε στη Λεωφόρο όταν και είχε έρθει η ήττα με 2-1 την περασμένη Τετάρτη, ήταν ένα καλό «μάθημα» για το «τριφύλλι», ειδικά όσον αφορά την αμυντική συμπεριφορά και τα ατομικά λάθη τα οποία θα πρέπει να διορθώσουν μιας και σε τέτοιο επίπεδο τα λάθη δεν συγχωρούνται. ««Θα είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, όμως θα παίξει σημασία η συνολική λειτουργία της ομάδας. Θα παίξει ρόλο η συνοχή, αλλά πάνω απ' όλα η εμπειρία. Με ωριμότητα, το σημαντικό θα είναι να κάνουμε τα βασικά στην άμυνα και δεν θα έχουμε πρόβλημα», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου και συμπλήρωσε: «Είναι συγκροτημένη με καλούς παίκτες. Θα χρειαστεί αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό δίνει πίεση στον αντίπαλο αλλά και σε εμάς γιατί πρέπει να το διαχειριστούμε. Όλοι ξέρουν τη σημασία του παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Είναι επικίνδυνη όταν βρει χώρους η Μπριζ».

«Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των συνθηκών, να είμαστε σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να λέμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας για να τα πάμε καλά στον αγώνα και να ανταπεξέλθουμε», είπε απ’ την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας δείχνοντας με την παρουσία του ότι είναι κοντά στην ομάδα και θέλοντας να «τονώσει» το ηθικό των παικτών πριν απ’ αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Τα καλά μαντάτα έχουν να κάνουν με τον Λουκ Στιλ ο οποίος προπονήθηκε και πάλι κανονικά έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση και έτσι έθεσε αυτόν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας θα πάρει τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια, με τον Βέμερ δεξί μπακ, τον Πράνιτς αριστερό και τους Σάντσεθ και Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Ο Κουτρουμπής όπως όλα δείχνουν θα πάρει θέση ως αμυντικό χαφ έχοντας δίπλα τον Ζέκα και έναν εκ’ των Ατζαγκούν και Λαγό, με τον Νιγηριανό να έχει προβάδισμα. Την ενδεκάδα συμπληρώσουν οι Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ οι οποίοι αν επιλεχθεί το 4-3-2-1 οι δύο πρώτοι θα κινούνται πίσω απ’ τον Μπεργκ, ενώ στην περίπτωση του 4-4-2, ο Σουηδός επιθετικός θα έχει παρτενέρ στην επίθεση τον Καρέλη. Μεγάλος απόντας είναι ο Εσιέν ο οποίος είναι σε στάδιο αποκατάστασης μετά τη θεραπεία στην οποία υπεβλήθη στη Γερμανία, εκτός είναι ο Τελάντερ, αλλά και οι Νάνο, Κλωναρίδης που δεν βρίσκονται στο 100% τους.

Προηγούμενο ματς: Στις 22/7 σε φιλικό ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας απ’ την Ουντινέζε.

Στατιστικό: Τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία φιλικά του ήταν G/G και Over 2.5.

Απουσίες (4): Εσιέν (ΜΕ), Τελάντερ (ΑΜ), Νάνο (ΑΜ), Κλωναρίδης (ΕΠ).

Πιθανή σύνθεση 4-3-2-1: Στιλ – Βέμερ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς – Ζέκα, Κουτρουμπής, Ατζαγκούν ή Λαγός – Νίνης, Καρέλης – Μπεργκ.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (Βέλγιο, 51η): Με πολλά σχόλια αλλά και προβληματισμό για την υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί στην Αθήνα έφτασε η αποστολή της Κλαμπ Μπριζ, με τις ατάκες του Ισπανού μέσου Βίκτορ Βάσκεθ να είναι χαρακτηριστικές. «Πολύ ζέστη έχετε δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Σκεφτείτε ότι αναχωρήσαμε φορώντας μπουφάν και τώρα φοράμε ένα μπλουζάκι και έχουμε σκάσει» ήταν τα λόγια του.

Οι Βέλγοι βρίσκονται σε μεγαλύτερο στάδιο ετοιμότητας μιας και είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία τους, ενώ έχουν δώσει ήδη δύο επίσημους αγώνες, στους οποίους όμως έφεραν αρνητικά αποτελέσματα χάνοντας με 1-0 απ’ τη Γάνδη για το βελγικό Σούπερ Καπ, αλλά και με 2-1 απ’ Σιντ Τρούιντεντ εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχοντας σημαντικά προβλήματα στην οπισθοφυλακή.

Μέλημά τους είναι να πετύχουν ότι και η Σταντάρ Λιέγης πέρυσι, αν και τώρα ο πρώτος αγώνας είναι εκτός, καταφέρνοντας να σκοράρουν εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητά τους, κάτι που θα τους έδινε πολύ σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην έδρα τους. «Είμαστε ακόμα στην αρχή, ξέρουμε τα προβλήματά μας, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Θαύματα ξέρουμε πως δεν γίνονται. Θεωρώ πως μπορούμε να προκριθούμε. Σίγουρα όταν έχεις τραυματισμούς προσπαθείς για το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Το ζήτημα είναι τι παίχτες έχεις στη διάθεσή σου και τι αλλαγές μπορείς να κάνεις για να προσαρμοστείς στην κατάσταση», δήλωσε ο προπονητής Μισέλ Πρεντόμ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να επιλύσει ο Πρεντόμ είναι η θέση του τερματοφύλακα αφού πουλήθηκε στη Βαλένθια ο Αυστραλός Ράιαν και ο Σινάν Μπολάτ που αποκτήθηκε ως δανεικός απ’ την Πόρτο πριν λίγες ημέρες, έμεινε εκτός αποστολής. Από κει και πέρα, ο Ισκέρδο δεν είναι σε θέση να βγάλει όλον τον αγώνα και θα χρησιμοποιηθεί είτε στην αρχή του αγώνα, είτε ως αλλαγής όπως είπε ο προπονητής του, ο Ντουάρτε θ’ αγωνιστεί κανονικά, ενώ στην αποστολή βρίσκεται το πιο φρέσκο μεταγραφικό απόκτημα, ο αμυντικός Καστελέτο. Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες αφαέλοφ, Μουνιέ και Γκεντόζ.

Προηγούμενο ματς: Την Παρασκευή ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Σιντ Τρούιντεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Τα πέντε απ’ τα έξι τελευταία της φιλικά και επίσημα ήταν G/G.

Αμφίβολοι (1): Ισκέρδο (ΕΠ)

Απουσίες (4): Μπολάτ (ΤΕ), Ραφαέλοφ (ΜΕ), Μουνιέ (ΑΜ), Γκεντόζ (ΜΕ).

Πιθανή σύνθεση 4-3-2-1: Μπρουζές – Κουλς, Μισέλ, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ – Σίμονς, Φόρμερ, Βάσκεθ – Ντιαμπί, Μπολινιολί – Ντε Σουτέρ

BET 451 x-x (4,80)

100. ΜΙΛΣΑΜΙ - ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ (20:00)

Γήπεδο: «Stadionul Zimbru»

Προϊστορία 10ετίας: (-)

Καιρός: 31ο C Αίθριος

ΜΙΛΣΑΜΙ (Μολδαβία, 313): Αναμφίβολα η Μιλσάμι έκανε την έκπληξη στον 2ο γύρο «πετώντας» εκτός συνέχειας την πιο έμπειρη Λουντογκόρετς. Αν και πρωτάρα στην διοργάνωση η Μιλσάμι έδειξε πάθος και θέληση για την πρόκριση κάτι που κατάφερε να πάρει, μιας και μετά το 0-1 της Βουλγαρίας, επικράτησε στον επαναληπτικό του Κισινάου με 2-1 της αντιπάλου της. "Σίγουρα κανείς δεν πίστευε πως θα προκριθούμε στην επόμενη φάση, ωστόσο, δείξαμε τι αξίζουμε. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο ευρωπαϊκό μας ταξίδι και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση κόντρα στην Σκεντερμπέου", δήλωσε ο τεχνικός Οσιπένκο.

Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας έχει την ψυχολογία στα ύψη και στόχος της δεν είναι άλλος από το να εκμεταλλευτεί σήμερα με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της.Αναμένεται πάντως να παραταχθεί σήμερα με σημαντικές απουσίες καθώς, εκτός θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Κόγιοκαρι (ΜΕ), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αρχηγού Σούρντου.

Προηγούμενο ματς: Με 2-1 επικράτησε της Λουντογκόρετς η Μιλσάμι για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Στατιστικό: Under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Εκτός ο τιμωρημένος Κόγιοκαρι (ΜΕ), αμφίβολη η συμμετοχή του Σούρντου (ΕΠ)

ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ (Αλβανία, 249): Το εμπόδιο της Κρουσέιντερς κατάφερε να ξεπεράσει στον 2ο προκριματικό γύρο η Σκεντερμπέου, τσεκάροντας την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι στην Κορυτσά να πετύχει ευρεία νίκη με 4-1 κόντρα στους Βορειοϊρλανδούς, ενώ στον επαναληπτικό του Μπέλφαστ ηττήθηκε με 3-2.

Πραγματοποιεί φέτος την πέμπτη διαδοχική της εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και τα τελευταία πέντε χρόνια καταφέρνει με σχετική άνεση να φτάνει στην κατάκτηση του αλβανικού πρωταθλήματος. Δεν έχει πάντως να επιδείξει μεγάλες διακρίσεις στην διοργάνωση, καθώς δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει πέραν του 3ου προκριματικού γύρου, κάτι που θα επιδιώξει να πετύχει φέτος. Διαθέτει σίγουρα ένα πιο έμπειρο αλλά και ποιοτικότερο ρόστερ από την σημερινή της αντίπαλο, με τον Αραπι να είναι η μοναδική απουσία κόντρα στους Μολδαβούς.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 3-2 από την Κρουσέιντερς γνώρισε η Σκεντεμπέου στον επαναληπτικό για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Αράπι (ΑΜ)

BET 100 x-x (4,00)

450. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΜΟΝΑΚΟ (21:15)

Γήπεδο: «STADE DE SUISSE»

Προϊστορία 10ετίας: (-)

Διαιτητής: Μ. Γιούγκ (Σλοβενία)

Καιρός: 18ο C Αίθριος

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (Ελβετία, 69): Έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά και την κατάληψη της 2ης θέσης στο ελβετικό πρωτάθλημα, η Γιουνγκ Μπόις ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της δυνατής και πιο έμπειρης Μονακό. Βρίσκεται σε αγωνιστική δράση μιας και το ελβετικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 2η αγωνιστική, με τη Γιούνγκ Μπόις να έχει συγκεντρώσει δυο βαθμούς από τις ισοπαλίες κόντρα σε Ζυρίχη (1-1) και Λουκέρνη (1-1).

Ο τεχνικός Φόρτε παραμένει για ακόμη μια σεζόν στον πάγκο των Ελβετών, ενώ στο μεταγραφικό κομμάτι η Γιούνγκ Μπόις ενισχύθηκε σημαντικά μιας και απέκτησε από την Μπενφίκα τον αμυντικό Μπενίτο, αλλά και τον επιθετικό Σουλεϊμάνι. Κατάφερε παράλληλα, να κρατήσει στο ρόστερ της τα «βαριά» της χαρτιά, με τον εξαιρετικό επιθετικό Οαρό να βρίσκεται και φέτος στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός θα βρίσκεται σήμερα λόγω τραυματισμού ο Σουηδός επιθετικός Γκρεντ, με τον προπονητή Φόρτε να παρατάσσει την καλύτερη ενδεκάδα.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Γιουνγκ Μπόις και Λουκέρνη για την 2η αγωνιστική του Ελβετικού πρωταθλήματος.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Γκρεντ (ΕΠ)

ΜΟΝΑΚΟ (Γαλλία, 68): Όπως η Γιουνγκ Μπόις έτσι και η Μονακό ξεκινάει φέτος τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, από τον 3ο προκριματικό γύρο, καθώς κατέλαβε πέρσι την 3η θέση στη Ligue 1. Στόχος της στην διοργάνωση δεν είναι άλλος από το να πετύχει ανάλογη πορεία με την περσινή, όταν και κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και αποκλείστηκε από την Γιουβέντους.

Στον πάγκο της παραμένει ο Πορτογάλος τεχνικός Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ για ακόμη μια χρονιά ο πρόεδρος του συλλόγου Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ δεν λυπήθηκε τα χρήματα δαπανώντας περίπου 70εκατ. σε μεταγραφές, με τους Στεφάν Ελ Σααραουί, Ιβάν Καβαλέιρο, Ανταμά Τραορέ, Γκουίντο Καρίγιο, Τομάς Λεμάρ, Φαρές Μπαχλουλί, Κορεντέν Ζαν, Μάριο Πάσαλιτς, Έλντερ Κόστα και Φαμπίνιο να ανήκουν στο ρόστερ της Μονακό, η οποία εκτός από μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ευελπιστεί και στην κατάκτηση του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Ομάδα με πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις είναι σίγουρα πιο έμπειρη από την Γιουνγκ Μπόις κάτι που φυσικά θέλει να εκμεταλλευτεί, προκειμένου να φύγει από την Ελβετία με το καλύτερο αποτέλεσμα. Από την πλευρά του ο τεχνικός Ζαρντίμ δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Αμπντενούρ, με τον Μουτίνιο παρά τις τελευταίες ενοχλήσεις να βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου.

Προηγούμενο ματς: Με 1-5 επικράτησε της Μάινς η Μονακό σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ

Απουσίες: Εκτός ο Αμπντενούρ (ΑΜ)

BET 450 x-2 (4,60)

105. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (21:30)

* Για πρώτη φορά κοντράρεται η Βιντεότον με σύλλογο από τη Λευκορωσία, ενώ η Μπάτε έχει ήδη δώσει 4 μάχες με την Ντέμπρετσεν, για τον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στην περσινή σεζόν και στη σεζόν 2012/2013. Στο 2-1-1 ο απολογισμός, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις πήρε την πρόκριση η Μπάτε.

Γήπεδο: "Sostoi"

Διαιτητής: Aleksandar Stavrev (Σκόπια)

Προϊστορία 10ετίας: -

Καιρός: 19οC, Βροχή

ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ (Ουγγαρία, 201): Αουτσάιντερ για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί η Βιντεότον απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ. Άλλωστε, ο σημερινός σκοπός στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα είναι ξεκάθαρος και περιγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: να μη δεχθεί γκολ. Στο 2ο γύρο του θεσμού το συγκρότημα του Μπερνάρ Κασόνι κοντραρίστηκε με την ουαλική Νιου Σέιντς, κερδίζοντας με 0-1 στο πρώτο ματς και παίρνοντας ισοπαλία πρόκρισης (1-1 στη ρεβάνς).

Όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις, η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με το... αριστερό. Στις 5 Ιουλίου η Βιντεότον ηττήθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Φερεντσβάρος με 3-0, ενώ μετρά ήττες με σκορ 1-0 στις δύο πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος (από Χόνβεντ εκτός και από Σομπατέλι εντός). Διαθέσιμος κανονικά ο νεοφερμένος 28χρονος επιθετικός Ρούντολφ Γκέργκελι, που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό στο πρόσφατο παρελθόν.

Προηγούμενο ματς: Το Σάββατο γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Σομπατέλι με 0-1, για το ουγγρικό πρωτάθλημα.

Στατιστικό: NG και Under 1,5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

Στοιχημάτισε τώρα στο Βιντεότον - Μπάτε Μπορίσοφ (Κλικ Εδώ)

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (Λευκορωσία, 63): Η Μπάτε Μπορίσοφ, από την πλευρά της, έρχεται ως φαβορί στο ζευγάρι με τη Βιντεότον, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να βάλει το όνομά της στο... κέντρο του ευρωπαϊκού χάρτη. Έχει συμμετάσχει στους ομίλους της διοργάνωσης, με την εμπειρία της να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Βιντεότον. Οι πρωταθλητές Λευκορωσίας κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ντάνταλκ στο 2ο γύρο, κερδίζοντας με 2-1 στο πρώτο ματς και παίρνοντας ισοπαλία 0-0 στη ρεβάνς της Ιρλανδίας.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το σύνολο του Αλεξάντρ Ερμάκοβιτς διατηρεί με άνεση τα πρωτεία μετά το πέρας των πρώτων 14 αγωνιστικών, όντας στο +8 από τη 2η Ντιναμό Μινσκ. Σημαντική η απώλεια του μέσου Στάσεβιτς στο σημερινό παιχνίδι, με τον διεθνή 29χρονο χαφ να έχει βγάλει 90λεπτό και στα δύο παιχνίδια απέναντι στη Ντάνταλκ.

Προηγούμενο ματς: Το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Ντάνταλκ την περασμένη Τετάρτη της χάρισε την πρόκριση στον 3ο γύρο (νίκη 2-1 στο πρώτο ματς).

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (2): Τραυματίες ο αμυντικός Πολιάκοφ και ο μέσος Στάσεβιτς.

BET 105 x-2 (5,25)