Βαθμολογία

Δελτίο για… ταμείο!

Καλημέρα από εμένα! Στις χτεσινές προβλέψεις τα πήγαμε πολύ καλά καθώς για ένα γκολ στην Στοουκ δεν πήγαμε ταμείο. Όποιος δεν πρόλαβε να παίξει την Στόουκ γιατί το έβγαλα καθυστερημένα θα πήγε ταμείο!

Γράφει ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου

Σήμερα θα σας προτείνω τέσσερα παιχνίδια με αρκετές πιθανότητες να βγούνε...Σιγά - σιγά αρχίζουν και μπαίνουν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αρκετά πρωταθλήματα! Επίσης όποιος ενδιαφέρεται να παίξει μέσω ίντερνετ στοίχημα ας μου σχολιάσει να του πω κάποιες ομάδες που παίζονται και κόρνερ και πολλές ακόμα δυνατότητες!

373. ΙΛΒΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ (18:30)

Γήπεδο: “Tammelan Stadion”
Προϊστορία 10ετίας: (0-0-3)
Καιρός: 16o C Βροχερός
Πρώτος γύρος: Σεϊναγιόεν – Ίλβ 3-0
ΙΛΒ (10η): Στην αγωνιστική ανωτερότητα της Λάχτι υποτάχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ιλβ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, με την Ιλβ να μετράει μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, γνωρίζοντας πως πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει. Καλείται να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, με την Ιλβ να εμφανίζεται αρκετά δυνατή στην έδρα της, παραμένοντας αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Με 3-1 ηττήθηκε από την Λάχτι η Ιλβ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Under 2,5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Εκτός ο τιμωρημένος Ογιάνπερα (ΑΜ 16/0)

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ (3η): Μετά την Κόκτα, η Σεϊναγιόεν κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία και το εμπόδιο της Χέλσινγκφορς την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας της με 4-1. Σε μια αναμέτρηση, που man of the match δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Πέλβας, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα για την Σεϊναγιόεν. Στόχος της δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να μειώσει την διαφορά της από την πρώτη θέση, με την Σεϊναγιόεν να έχει πάντως δυο παιχνίδια λιγότερα από την Ελσίνκι. Δυσκολεύεται εκτός έδρας, καθώς προέρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία, με την Σεϊναγιόεν να θέλει να βάλει σήμερα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

Προηγούμενο ματς: Με 4-1 επικράτησε της Χέλσινγκφορς η Σεϊναγιόεν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Χωρίς απουσίες

BET 373 2 (1,60)

350. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ (16:30)

Γήπεδο: Eintracht
Διαιτητής: Drees
Προϊστορία: 4-1-0
Καιρός: 22o C, αραιή συννεφιά

* Η Μπραουνσβάιγκ γνώρισε την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της για τη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

* Η Μπραουνσβάιγκ δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της για τη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποίησε η Μπραουνσβάιγκ δεν κατάφερε να κατακτήσει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, που οδηγούσαν στην άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Πιο συγκεκριμένα με τους 50 βαθμούς (15 νίκες, πέντε ισοπαλίες, 14 ήττες) που σύλλεξε συνολικά τερμάτισε στην έκτη θέση, οχτώ βαθμούς πίσω από την τρίτη και τα πλέι οφ ανόδου. Στην τεχνική ηγεσία της Μπραουνσβάιγκ παραμένει από τις 12 Μαΐου του 2008 ο Τόρστεν Λίμπερκενχτ, με το συμβόλαιο συνεργασίας του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017. Πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από το σύλλογο, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση των Χβίλσον (ΕΠ) από την Χόμπρο έναντι 520.000 ευρώ και του Ζουκ (ΜΕ) από την Φράιμπουργκ έναντι 300.000 ευρώ.

Προηγούμενο ματς: Τη νίκη με 1-0 σημείωσε η Μπραουνσβάιγκ σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντρόχτερσεν.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα επτά από τα οχτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μπραουνσβάιγκ για τη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

Απουσίες (3): Τραυματίες είναι οι Ντέκαρλι (ΑΜ), Ράιτσελ (ΑΜ) και Σάουερ (ΑΜ).
Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Γκίλκιεβιτς – Οφόσου Αγιέ, Πφίτζερ, Κορέια, Μπόλαντ – Κελίφι, Μάτουστσουκ, Σκόνφελντ, Ζουκ – Ντούκερ, Ιχρλ

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ: Στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του περσινού πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας τερμάτισε η Σαντχάουζεν. Συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς (δέκα νίκες, 12 ισοπαλίες, 12 ήττες) κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της, απέχοντας τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Δύο φιλικές αναμετρήσεις έδωσε το καλοκαίρι στις οποίες σημείωσε ισάριθμες νίκες κόντρα στις Βουρζμπέργκερ Κίκερς (1-0) και Φέντερσαϊμ (5-0). Στην τεχνική ηγεσία της Σαντχάουζεν παραμένει από το καλοκαίρι του 2013 ο Αλόις Σβαρτζ. Αρκετά κινητική ήταν στο μεταγραφικό παζάρι καθώς απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές με τη μορφή ελευθέρας.

Προηγούμενο ματς: Επιβλητική νίκη με 5-0 σημείωσε η Σαντχάουζεν με αντίπαλο την Φέντερσαϊμ σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα οχτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της Σαντχάουζεν για τη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

Απουσίες (4): Τραυματίες είναι οι Στίφλερ (ΜΕ), Ζέλνερ (ΜΕ), Ζένγκα (ΜΕ) και Βουνγκούιτσα (ΕΠ).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-2-2: Κνάλελ – Κλίνγκμαν, Κίστερ, Χούμπνερ, Πακαράντα – Λινσμάιερ, Κούλοσιτς – Τίντι, Κοσέκτσι – Γούτεν, Μπούχαντουζ

BET 350 1 (1,65)

353. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤΑΑΛΕΣΟΥΝΤ (16:30)

Γήπεδο: "Aspmyra Stadion"
Προϊστορία δεκαετίας: 2-2-2
Καιρός: 18οC, αίθριος

Πρώτος γύρος: Αάλεσουντ – Μπόντο Γκλιμτ 2-0 (03/05)

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ (9η): Απίθανα πράγματα κάνει η Μπόντο Γκλιμτ, που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Νορβηγίας! Κέρδισε και τη Μόλντε εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα, με το τελικό 1-2 να είναι απόλυτα δίκαιο και να συνοδεύεται από μια εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν επίσης τις Βαλερένγκα, Ρόζενμποργκ και Μιοντάλεν! Αυτοί οι μαζεμένοι 12 πόντοι τους έχουν φέρει στην 9η θέση, στο +4 απ’ τη ζώνη των μπαράζ και στο +5 απ’ τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού. Το μομέντουμ είναι σίγουρα στο πλευρό της Μπόντο Γκλιμτ, σήμερα δείχνει ικανή να επικρατήσει και της Αάλεσουντ, που δεν την τρομάζει.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για την Μπόντο Γκλιμτ με 1-2 επί της Μόλντε.

Στατιστικό: Από 3/4 εντός έδρας νίκες προέρχεται η Μπόντο Γκλιμτ.
Απουσίες (2): Τραυματίας ο Έντβαρντσεν (ΑΜ 5/0), εκτός ομάδας ο Εντιαγέ (ΜΕ 12/3).

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ (11η): Έχοντας ακόμη μια κάκιστη εκτός έδρας εμφάνιση, η Αάλεσουντ ηττήθηκε 4-1 απ’ τη Βίκινγκ. Δεν κατάφερε να διαφοροποιήσει το μόνιμα αναιμικό εκτός έδρας αγωνιστικό πρόσωπο της και μοιραία δέχτηκε τέσσερα γκολ από μια ανώτερη και επιθετική ομάδα. Σήμερα αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Πήρε μόλις έναν πόντο στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, δέχτηκε γκολ σε όλες φέτος. Μετράει εκτός έδρας ρεκόρ 2-1-5 με γκολ 10-23, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα (πρώτη η ουραγός Σάντεφιορντ). Επιστρέφει ο Λάρσεν (ΜΕ 15/3).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για την Αάλεσουντ με 4-1 απ’ τη Βίκινγκ.

Στατιστικό: Από πέντε σερί G/G προέρχεται η Αάλεσουντ ανεξαρτήτως έδρας.

Απουσίες (1): Τραυματίας ο Κάρλσεν (ME).

BET 353 1 (1,75)

409. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (21:00)

Γήπεδο: "Komplett.no Arena"

Προϊστορία δεκαετίας: 0-1-4

Καιρός: 13οC, αίθριος

Πρώτος γύρος: Ρόζενμποργκ – Σάντεφιορντ 5-1 (16/05)

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ (16η): Όσοι πόνταραν σε εξέλιξη αναφορικά με τον προπονητή στη Σάντεφιορντ στο διάστημα της διακοπής, τότε έχασαν. Παρά την κάκιστη πορεία και την παραμονή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας για αρκετό καιρό, η διοίκηση επιμένει να στηρίζει τον κοόυτς Μπόχινεν, για τον οποίο μάλιστα μιλά με τα καλύτερα λόγια. Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος της διοίκησης επεσήμανε ότι ο Μπόχινεν είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ η Σάντεφιορντ, στάση που όπως είναι λογικό ρίχνει «καρφιά» στους παίκτες.

Δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι να αποφύγουν την ήττα εκτός έδρας απ’ τη Βαλερένγκα την περασμένη αγωνιστική, θα ήταν έκπληξη αν το έκαναν. Δέχτηκαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος και το ματς κάπου εκεί τελείωσε. Ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες για τη Σάντεφιορντ, που αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Κέρδισε τελευταία φορά στις 19 Απριλίου, 1-0 εντός έδρας τη Σάρπσμποργκ. Σήμερα το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο, ακόμη και η ισοπαλία θα θεωρηθεί νίκη. Επιστρέφει ο Λαμόι (ME 5/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τη Σάντεφιορντ με 1-0 απ’ τη Βαλερένγκα.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη η Σάντεφιορντ στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, σκόραρε μόλις 1 γκολ στα τελευταία τέσσερα.

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Αμάνκουα (ΜΕ 5/0), Γκαμπριέλεσεν (AM 11/2) και Λάρσεν (AM 9/0).

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (1η): Ενισχυμένη μεταγραφικά και ψυχολογικά η Ρόζενμποργκ σήμερα έπειτα απ’ τα τελευταία αποτελέσματα. Μετά το εύκολο εντός έδρας 3-0 επί της Οντ την περασμένη αγωνιστική, ακολούθησαν δύο νίκες επί της Ρέκιαβικ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ντέμπρετσεν, με το πρώτο ματς την Πέμπτη στην Ουγγαρία.

Πάντα πρώτη η Ρόζενμποργκ, στο +5 απ’ τη δεύτερη θέση, θέλει νίκη σήμερα για να διατηρήσει ή να αυξήσει την απόσταση. Στο μεταγραφικό παζάρι έχασε τον αμυντικό Στράντμπεργκ, ο οποίος θα συνεχίσει στην ρωσική Κράσνονταρ, αλλά απέκτησε τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, Σταμνέστρο, από την Κρίστιανσουντ. Ακόμη, πήρε τους Ματίας Βίχλαμσον (επιθετικός, έναντι 400.000 ευρώ από Σταρτ), Λανλάι (εξτρέμ) απ’ τη Βίκινγκ και Μπιόρνταλ (στόπερ) απ’ την Άαρχους. Μόνο ο Βίχλαμσον είναι σήμερα εκτός αποστολής, όλοι οι άλλοι διαθέσιμοι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τη Ρόζενμποργκ με 3-0 επί της Ρέκιαβικ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Τουλάχιστον 2 γκολ σκόραρε η Ρόζενμποργκ στα 7/8 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες (1): Τραυματίας ο Ρεγκίνιουσεν (ΑΜ 1/0).

BET 409 over (1,40)