Βαθμολογία

Μια πεντάδα για πολλά κέρδη!

Ονομάζομαι Χριστοδούλου Αλέξανδρος και από σήμερα και σχεδόν κάθε μέρα θα βγάζω προγνωστικά στοιχήματος στο athleticlarissa.gr. Τα άρθρα με τις προβλέψεις θα είναι στην ενότητα Στοίχημα – Προγνωστικά. Ελπίζω μέσα από τις γνώσεις μου πάνω στο στοίχημα να μπορέσω να στείλω όσο μεγαλύτερο αριθμό ατόμων στην επιτυχία!

260. ΓΚΕΝΚ ΛΕΟΥΒΕΝ (21:00)

Γήπεδο: Cristal Arena
Διαιτητής: J. Van De Velde
Προϊστορία: 2-1-0
Καιρός: 6ο C, αίθριος
ΓΚΕΝΚ: Εκτός των πλέι οφ του πρωταθλήματος του Βελγίου έμεινε την περασμένη σεζόν η Γκενκ, καθώς με τους 49 βαθμούς που συγκέντρωσε τερμάτισε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μάες αποτελεί τον προπονητή του συλλόγου από τον Μάιο, όταν και αντικατέστησε τον ΜακΛίς. Ο 51χρονος Βέλγος βρισκόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στον πάγκο της Λόκερεν, κατακτώντας μαζί της δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ. Παρελθόν από την Γκενκ αποτελεί ο Βόσεν (ΕΠ) ο οποίος μετακόμισε στην Μπέρνλι έναντι 3.500.000 ευρώ. Από την Σταντάρ Λιέγης αποκτήθηκαν οι Μπάιενς (ΜΕ) και Ντε Καμάργκο (ΕΠ), χωρίς να γίνονται γνωστά τα ποσά που δαπανήθηκαν. Τέσσερις νίκες σημείωσε η Γκενκ στις ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε το καλοκαίρι.

Προηγούμενο ματς: Η Γκενκ επικράτησε με 1-0 της Ναντ σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Γκενκ σε όλες τις διοργανώσεις.
Απουσίες (2): Τιμωρημένος είναι ο Σισέ (EΠ), ενώ τραυματίας είναι ο Κουμόρτζι (MΕ).

ΛΕΟΥΒΕΝ: Στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια του Βελγίου επέστρεψε μετά από ένα χρόνο η Λέουβεν. Στην τεχνική ηγεσία της συνεχίζει ο Ματάισεν, ο οποίος ήρθε στο σύλλογο τον Δεκέμβριο του 2014. Ο 52χρονος Βέλγος από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι και τον Αύγουστο του 2014 βρέθηκε στον πάγκο του Φωστήρα. Στόχος της Λέουβεν είναι να διατηρηθεί στο πρωτάθλημα του Βελγίου χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Στην απόκτηση του Ρουγκάλα (ΑΜ) και του Χούντρετ (ΜΕ) από τον Ηρακλή και την Σαρλερουά, αντίστοιχα, με ελεύθερη μεταγραφή προχώρησαν οι νεοφώτιστοι. Παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο Μπέιλι (ΤΕ), ο οποίος μετακόμισε στην Σέλτικ έναντι 350.000 ευρώ.

Προηγούμενο ματς: Με το επιβλητικό 6-1 επικράτησε η Λέουβεν της Ντιφερντάνζ σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Στατιστικό: Σημειώθηκε goal-goal στα τρία τελευταία παιχνίδια της Λέουβεν σε όλες τις διοργανώσεις.
Απουσίες (5): Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Μπρουκάρτ (MΕ), Ενγκάβα (AΜ), Ρέγκαλες (EΠ), Ριού (TΕ) και Ασαμόα (MΕ).

ΠΡΟΤΑΣΗ OVER 2.5 GOAL ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ (1,60)

190. ΕΛΣΙΝΚΙΚΟΤΚΑ (16:00)

Γήπεδο: “Sonera Stadium”
Προϊστορία 10ετίας: (4-1-0)
Καιρός: 22ο C Αίθριος
Πρώτος γύρος: Ελσίνκι – Κότκα 1-0
ΕΛΣΙΝΚΙ (1η): Την πρόκριση της στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τσέκαρε η Ελσίνκι, καθώς μετά το 1-3 της Λετονίας, κατάφερε να επικρατήσει και στον επαναληπτικό με 1-0 της Βέντσπιλς και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Αστάνα (29/07). Στρέφει πλέον το βλέμμα της στο πρωτάθλημα, όπου η Ελσίνκι αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας γνωρίσει δυο ήττες και δυο ισοπαλίες. Ισοβαθμεί έτσι στην κορυφή με την Ροβανιέμι, με την Ελσίνκι να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Υποδέχεται σήμερα την νεοφώτιστη Κότκα με την Ελσίνκι να γνωρίζει πως η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος. Έχει κάνει απόρθητο κάστρο την έδρα της όπου παραμένει αήττητη την φετινή σεζόν, μετρώντας 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 επικράτησε της Βέντσπιλς η Ελσίνκι για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Λάμπι (ΑΜ 14/0)

ΚΟΤΚΑ (11η): Με άδεια χέρια έφυγε από την έδρα της Σεϊναγιόεν η Κότκα την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Προσπάθησε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την αντίπαλο της, ωστόσο, η αποβολή του ΜακΦάουλ στο 34’ έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με την Κότκα να περιορίζεται στα ανασταλτικά της καθήκοντα. Παρέμεινε έτσι για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα, όπου σε κανένα εξ αυτών δεν κατάφερε να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, με την Κότκα να γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, ωστόσο, δύσκολα μπορεί να ελπίζει σήμερα σε κάτι καλό κόντρα στην Ελσίνκι.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-0 από την Σεϊναγιόεν γνώρισε η Κότκα την προηγούμενη αγωνιστική.
Στατιστικό: N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της
ΠΡΟΤΑΣΗ OVER 2.5 GOAL ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ (1,65)

187. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΤΟΟΥΚ (15:30)

Γήπεδο: "Griffin Park"
Προϊστορία 10ετίας: 1-0-0
Καιρός: 19οC, Βροχή

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Δυνατό το σημερινό φιλικό τεστ για την Μπρέντφορντ, που ετοιμάζεται για μία ακόμη χρονιά στην Τσάμπιονσιπ. Πολύ καλή η πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση του πίνακα, αλλά γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Μίντλεσμπρο (με δύο ήττες) στα ημιτελικά των πλέι οφ. Εξαιρετικό το πρόσωπο στα δύο φιλικά του καλοκαιριού, καθώς επικράτησε με 3-0 των Φαρένσε και Μπόρχαμ. Βέβαια, το πρώτο ουσιαστικό crash test είναι το σημερινό.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, οι άρτι αφιχθέντες Λάσε Βίμπε και Φίλιπ Χόφμαν (από Γκέτεμπορφκ και Καϊζερσλάουτερν αντίστοιχα) θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς.
Προηγούμενο ματς: Επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Μπόρχαμ με 3-0.
Στατιστικό: Νίκες με σκορ 3-0 τα 2 φιλικά του καλοκαιριού.

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

ΣΤΟΟΥΚ: Η Στόουκ, από την πλευρά της, δε... χαρίστηκε στη Ρέξαμ στο φιλικό της Τετάρτης, με το τελικό 6-0 να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η νίκη αυτή πήρε τη σκυτάλη από το νικηφόρο 2-0 επί των επιλέκτων Σιγκαπούρης, ενώ ακολουθούν οι δυνατές φιλικές αναμετρήσεις με Κολωνία (01/08) και Πόρτο (02/08).

Δύο σημαντικά στελέχη της περσινής σεζόν, όπως ο κίπερ Μπέγκοβιτς και ο μέσος Ενζόνζι, πουλήθηκαν σε Τσέλσι και Σεβίλλη αντίστοιχα, ενώ αντίθετα αποκτήθηκαν οι Χοσελού (Ισπανός επιθετικός), Βολσάιντ (ΑΜ, αγοράστηκαν τα δικαιώματα του από τη Λεβερκούζεν), Χάουγκααρντ (ΤΕ), Φαν Χίνκελ (ΜΕ, δανεικός από Τσέλσι). Παράλληλα, ήρθαν ως ελεύθεροι ο δεξιός μπακ Γκλεν Τζόνσον (από Λίβερπουλ), ο 19χρονος εξτρέμ Μόχα (από Μπαρτσελόνα Β) και ο βετεράνος κίπερ Σέι Γκίβεν.
Αποθεραπεύθηκαν και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς ο κεντρικός αμυντικός Ράιαν Σόκρος και ο επιθετικός Μπόγιαν Κρκιτς.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Ρέξαμ με το εμφατικό 6-0.
Στατιστικό: Απολογισμός γκολ 8-0 στα 2 φιλικά του καλοκαιριού.
Απουσίες (3): Τραυματίες ο αμυντικός Γουίλσον και ο εξτρέμ Αρναούτοβιτς, ανέτοιμος ο Γκλεν Τζόνσον (δεξί μπακ).
ΠΡΟΤΑΣΗ OVER 2.5 GOAL ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ (1,60)

197. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΚ (17:00)

Γήπεδο: “Pappelstadion”
Προϊστορία 10ετίας: (2-0-8)
Καιρός: 28ο C Βροχερός

ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ: Έπειτα από τρεις σεζόν στην Β’ Αυστρίας η Μάτερσμπουργκ κατάφερε την περασμένη χρονιά να τερματίσει στην 1η θέση, εξασφαλίζοντας έτσι την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία. Πέφτει με το καλημέρα στα βαθιά, καθώς υποδέχεται την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ, με την Μάτερσμπουργκ πάντως να θέλει να κάνει την ζημιά στην παρθενική της εμφάνιση. Πρωταρχικός της στόχος για φέτος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα, ενώ ο τεχνικός Ίβιτσα Βάστιτς θα βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Η Μάτερσμπουργκ κράτησε τον επιτυχημένο όπως αποδείχθηκε περσινό της κορμό, με τον μέσο Γκρίγκιτς, αλλά και τον επιθετικό Τεμπλ να αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Προηγούμενο ματς: Με 0-3 επικράτησε της Σολενάου η Μάτερσμπουργκ για το Κύπελλο Αυστρίας.
Στατιστικό: Over 2,5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της
Απουσίες: Χωρίς απουσίες

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΚ: Απέδειξε πέρσι πως είναι το αφεντικό του πρωταθλήματος, με την Σάλτσμπουργκ να κατακτά το “νταμπλ” και φυσικά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της. Στόχος της για φέτος δεν είναι άλλος φυσικά από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα για τρίτη διαδοχική χρονιά, με την Σάλτσμπουργκ να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην νεοφώτιστη Μάτερσμπουργκ, με την Σάλτσμπουργκ να έχει στο μυαλό της και τις αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μάλμε (29/07). Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο τεχνικός Χούτερ, με τον Πίτερ Τσάιντλερ να είναι ο αντικαταστάτης του. Στα μεταγραφικά ξεχωρίζει η απόκτηση του αμυντικού Μιράντα, ενώ στην ομάδα παρέμεινε ο βασικός και αναντικατάστατος Σοριάνο, με τους Ιλσάνκερ, Κβάσνερ και Αντρέ Ραμάλιο να αποτελούν αντίθετα παρελθόν από τον σύλλογο.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σάλτσμπουργκ και Λεβερκούζεν σε φιλική αναμέτρηση.
Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της
Απουσίες: Χωρίς απουσίες

ΠΡΟΤΑΣΗ OVER 2.5 GOAL ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ (1,45)

247. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣΡΙΝΤ (19:30)

Γήπεδο: “Ernst-Happel-Stadion”
Προϊστορία 10ετίας: (8-2-0)
Καιρός: 24ο C Βροχερός

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: Μπορεί παραδοσιακά να είναι η ιστορικότερη ομάδα της Αυστρίας, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια τρώει την σκόνη της Σάλτσμπουργκ. Κάτι τέτοιο συνέβη και πέρσι με την Ραπίντ να τερματίζει στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Έπειτα από δυο χρόνια η Ραπίντ εμφανίζεται φέτος αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της σήμερα κόντρα στην Ριντ. Έχει φυσικά το μυαλό της και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, καθώς αντιμετωπίζει τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στον πάγκο της παραμένει για ακόμη μια σεζόν ο τεχνικός Μπάρισιτς, ενώ ο περσινός της κορμός παρέμεινε ως είχε. Ελάχιστες οι προσθήκες στο ρόστερ της, με την Ραπίντ να καλείται φέτος να βάλει φρένο στην κυριαρχία της Σάλτσμπουργκ.

Προηγούμενο ματς: Με 1-5 επικράτησε της Βάιζ η Ραπίντ για το Κύπελλο Αυστρίας.
Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Απουσίες: Πλήρης αποστολή

ΡΙΝΤ: Κατέλαβε την περασμένη σεζόν την 6η θέση στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες πορείες της ιστορίας της. Αποδυναμώθηκε αρκετά την φετινή σεζόν, καθώς παρελθόν αποτελούν βασικά στελέχη της περασμένης σεζόν όπως οι Πίχλερ, Τομάλα, Φρεσλ, Λάινερ και Πεσρστάλερ, με την Ριντ να καλείται να κάνει την υπέρβαση. Κατάφερε αντίθετα να κρατήσει στο ρόστερ της τον βασικό μέσο Έλσνεγκ, ενώ προχώρησε και στην απόκτηση του επιθετικού Σικόρσκι από την Σεν Γκάλεν. Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας θα βρίσκεται φέτος ο

Προηγούμενο ματς: Με 0-15 επικράτησε της Ίνσμπουργκ η Ριντ για το Κύπελλο Αυστρίας
Στατιστικό: Over 3,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της
Απουσίες: Χωρίς απουσίες

ΠΡΟΤΑΣΗ OVER 2.5 GOAL ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ (1,50)