Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… Καυτό Σαββατοκύριακο!!!

Γεια σας φίλες και φίλοι του athleticlarissa.gr. Πιστοί στο ραντεβού μας και σήμερα, για να μπορέσουμε να βρούμε σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Μάγοι δεν είμαστε, αλλά με βάση την λογική και την γνώση πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Όλα μέσα στη ζωή είναι.

Ξεκινάμε με την Α’ Αγγλίας και θα ποντάρουμε στο όβερ της Ντονς έναντι στην ουραγό και αδύναμη Κρού. Από την μία η Ντονς σκοράρει εύκολα, από την άλλη η Κρού δέχεται πολύ εύκολα το γκολ αυτό θα γίνει και σήμερα.

Συνεχίζω με τον Άσσο στο παιχνίδι Λιντς – Χαντερσφιλντ. Ανεβασμένη η Λιντς έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει το ματσάκι και να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Ο άσσος πληρώνει 2.15 , θα τον αγνοήσουμε; Όχι βέβαια.

Την Κυριακή τώρα, έχουμε 2 οβεράκια που πιστεύω έχουν μεγάλη τύχη. Στη μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας η ΑΙΚ δεν θα χαριστεί στην αδύναμη Χαμσταντ. Η καλύτερη επίθεση απέναντι σε μια τραγική άμυνα.

Και τέλος στην Πρέμιερ στης Αγγλίας η Έβερτον που σκοράρει με ευκολία φέτος αλλά και δέχεται εύκολα γκολ θα μας πληρώσει με το οβερ. Έχει την χειρότερη άμυνα, αλλά και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

193 Μιλτον Κεινς Ντονς – Κρου οβερ 1.50

182 Λιντς – Χαντερσφιλντ 1 2.15

343 ΑΙΚ Στοκχόλμης – Χαμσταντ οβερ 1.45

355 Εβερτον – Κρισταλ Παλας οβερ 1.55

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 7.24

Καλή τύχη σε όλους!!!

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>