Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… Με δυνατά παιχνίδια…

Γεια σας φίλες και φίλοι του athleticlarissa.gr. Άλλο ένα Σ/Κ γεμάτο αγώνες σε όλη την Ευρώπη και είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε μαζί να βρούμε το δρόμο προς τα δίχτυα δηλαδή στο ταμείο.

Και μη ξεχνάμε ότι στο στοίχημα κέρδος είναι να μη χάσεις. Δεν χρειάζεται να κυνηγάμε τα τρελά σημεία, υπάρχει το τζόκερ ή το λόττο για αυτό… Εδώ ο διπλασιασμός ή τριπλασιασμός του ποσού που θα ποντάρουμε είναι κέρδος και αυτό το ξέρουν καλά όσοι ασχολούνται συστηματικά με το πάμε στοίχημα. Πάμε λοιπόν στο θέμα μας..

Αρχικά η αγαπημένη μου Κρου Αλεξάντερ. Ομάδα όσα πάνε και όσα έρθουν. Θα επιλέξω το όβερ με αντίπαλο την Πορτ Βειλ στην καλή τιμή του 1.60.

Συνεχίζω στην 1η κατηγορία της Αγγλίας με τη Πιτερμπορο. Έδειξε από την αρχή ότι διαθέτει ομάδα για άνοδο. Θα κερδίσει την Νοτς Καουντι και θα μας πληρώσει πάλι. Άσσος στο 1.50.

Ερχόμαστε Ελλάδα και θα προτείνω τον άσσο στο παιχνίδι Λεβαδειακός – Πανθρακικός. Ισοδύναμες ομάδες η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά κάτι μου λέει ότι ο Λεβαδειακός θα είναι η ομάδα που θα χαμογελάσει στο τέλος. Στάνταρ άσσος.

Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΥ

193 Κρού – Πορτ Βειλ οβερ 1.60

199 Πιτερμπορο – Νοτς Κάουντι 1 1.50

373 Λεβαδειακός – Πανθρακικός 1 1.85

ΑΠΟΔΟΣΗ 4.40

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>