Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη …. Ευρώπη ερχόμαστε!!!

Γεια σας φίλες και φίλοι και καλό χειμώνα. Μετά από διακοπή , όχι … ολίγων λεπτών … αλλά ολίγων εβδομάδων , πάλι μαζί εδώ για 2η χρονιά !! Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο προς το ταμείο. Πάμε λοιπόν σιγά σιγά να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς . Πολύ παράξενο αυτό το κουπόνι. Διεθνή φιλικά , προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πολλά άλλα.

Αρχίζω με το φιλικό Βραζιλία – Κολομβία . Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα αντιδράσει η Σελεσάο μετά το στραπάτσο του καλοκαιριού. Θα επιλέξω το όβερ γιατί πιστεύω πως οι ομάδες θα παίξουν πιο ελεύθερα . Άσε που δεν υπάρχει και αυτός ο παράξενος Φρεντ… Συνεχίζω με Α Αγγλίας , Πιτέρμπορο – Πορτ βειλ στον άσσο. Η <<Μπορο >> ξεκίνησε πολύ καλά , είναι πρώτη και θέλει να συνεχίσει έτσι . Εύκολα ή δύσκολα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της σχετικά αδύναμης Πορτ Βέιλ . Πιθανό και το όβερ εδώ.

Και θα τελειώσω με την Ελλαδάρα μας που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για μια πρόκριση στην Ελίτ της Ευρώπης. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να νικήσουμε τους ρουμάνους , που ακόμη δεν μπορούν να ξεχάσουν την οδυνηρή ήττα μέσα στο Βουκουρέστι. Θα προτείνω τον 1 καθώς με λίγη θέληση όλα μπορούν να γίνουν. Μακάρι όλα να πάνε καλά.. Συνοψίζοντας .. 114 Βραζιλία – Κολομβία οβερ 1.75 122 Πιτέρμπορο – Πορτ Βειλ 1 1.60 ή οβερ 1.60 199 Ελλάδα – Ρουμανία 1 2.00

Καλή επιτυχία σε όλους !!!

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>