Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… Βραζιλία στον τελικό ακόμα και με μισή ομάδα

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Ένα μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα ανάμεσα στη Βραζιλία και την Γερμανία για μία θέση στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Στοιχηματικά οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ δεν μας ελκύουν. Θα επιλέξω την πρόκριση της Βραζιλίας στο 1.90.

Η Βραζιλία θα αγωνιστεί χωρίς τον μεγάλο αστέρα της Νειμάρ και επίσης χωρίς τον Τιάγκο Σίλβα. Από την άλλη τα « Πάντσερ» δεν έχουν καμία απουσία και θα παραταχθούν με όλα τα αστέρια τους. Η Βραζιλία όμως έχει το πλεονέκτημα αφού αγωνίζεται στην έδρα της και έχει στο πλευρό της όλους τους φιλάθλους της καθώς και την διαιτησία που όσο να νε και αυτή βάζει το χεράκι της.

Είναι και οι 2 ομάδες μεγάλες και ελπίζουμε να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι και θα γίνει ακόμα πιο καλό μόλις η Βραζιλία περάσει στον τελικό. Από πλευράς μου οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα και θα κατακτήσουν το τρόπαιο. Δεν μας στο έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια όμως. Ας ελπίσουμε να κρατάν τον καλό τους εαυτό για αυτά τα 2 τελευταία παιχνίδια.

Καλή επιτυχία στην Βραζιλία λοιπόν!!!

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>