Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… «Τρικολόρ» και «Πάντσερ» στους 8!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι άτυχοι σταθήκαμε χθες στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα καθώς σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι με πολλές φάσεις για γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε να τελειώσει το παιχνίδι στη παράταση αλλά πήγαμε στα πέναλτι στα οποία δεν κερδίζει η πιο καλή ομάδα αλλά η πιο τυχερή. Και δεν πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη του αποκλεισμού στον Φάνη αφού υπάρχουν παίκτες όπως ο μεγάλος Μπάτζιο που έχασε το τελευταίο πέναλτι και με αυτό η Ιταλία έπαιρνε το παγκόσμιο κύπελλο. Επομένως ο Φάνης δεν φταίει σε τίποτα, όλα χάνονται και όλα μπαίνουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν νικάει πάντα η καλύτερη ομάδα. Η Ελλάδα μας έκανε περήφανους για ακόμη μια φορά. Ήταν η 2η καλύτερη επιτυχία της Ελλάδας μετά το 2004. Δεν πειράζει Ελλαδάρα πήγαμε πολύ καλά.

Τώρα σχετικά με τα 2 σημερινά παιχνίδια η Γαλλία αντιμετωπίζει την Νιγηρία με φόντο την πρόκριση στους 8. Σαφώς και οι «Τρικολόρ» έχουν πιο ποιοτική ομάδα αλλά ο άσσος στο 1.40 δεν μας ελκύει. Θα προτιμήσω το 2-3 γκολ σε πολύ καλή απόδοση.

Οι Γερμανοί πιστεύω θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην Αλγερία αλλά και εδώ ο άσσος στο 1.25 φαντάζει μη υπαρκτός. Εδώ καλύτερα θα έλεγα το 4-6 γκολ αφού τα «Πάντσερ» και 2 να βάλουν αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής δεν σταματούν. Καλή τύχη σε όλους..

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

404 Γαλλία – Νιγηρία 2-3 γκολ 1.80

405 Γερμανία – Αλγερία 4-6 γκολ 2.20

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>