Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… Γράφουμε ιστορία!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι Κυριακή σήμερα και καθώς πάμε για το μπάνιο μας στη θάλασσα ας ρίξουμε και μια δυάδα.

Το 1ο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολλανδία και Μεξικό θα είναι ένα πολύ καλό πιστεύω διότι η καλύτερη επίθεση έως τώρα (Οράνιε) βρίσκεται αντιμέτωπη με την καλύτερη άμυνα (Μεξικό). Παρ’ όλα αυτά θα επιλέξω το G/G στο 1.65.

Όσον αφορά τώρα την Ελλάδα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση. Να πάμε στους «8» του παγκοσμίου κυπέλλου. Στα 2 πρώτα παιχνίδια του ομίλου η Ελλάδα κλείστηκε πίσω παίζοντας κακό και πολύ αργό ποδόσφαιρο. Στο 2ο όμως παιχνίδι η εθνική μας άλλαξε «μυαλά» καθώς οι Αφρικανοί έψαχναν την μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε 3 δοκάρια. Η Κόστα Ρίκα είναι μια ομάδα που παίζει άμυνα και χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Θα γίνει ένα καλό ματς και όποια περάσει στους «8» θα είναι η «έκπληξη». Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να υποστηρίξουμε την εθνική μας και να μας μαγέψει πάλι.

Υ.Γ Και να νικήσουμε και να χάσουμε μάγκες θα είμαστε! Στο στοιχηματικό πεδίο τώρα θα επιλέξω το διπλό καθώς αν η Ελλάδα παίξει όπως με την Ακτή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και όλους μπορούμε να τους κοντράρουμε. Καλή επιτυχία Ελλαδάρα κάνε μας για μια φορά ακόμα περήφανους!

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

402 Ολλανδία – Μεξικό G/G 1.65

403 Κόστα Ρίκα – Ελλάδα 2 2.85

ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΗΡΘΑ!!!

">http://

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>