Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… Η.Π.Α και Γερμανία περνάν στους 16!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι Πέμπτη σήμερα και έχουμε 4 παιχνιδάκια πριν τη φάση των 16 όπου η Ελλάδα μας θα είναι εκεί. Πάμε δυνατά λοιπόν για ταμείο.

Αρχικά και στο παιχνίδι της Η.Π.Α με την Γερμανία θα επιλέξω το Χ αφού ο προπονητής των Η.Π.Α Γιούργκεν Κλίνσμαν δεν πρόκειται να πληγώσει την αγαπημένη του Γερμανία που έχει αγωνιστεί σε αυτή αλλά έχει εργαστεί και ως προπονητής των «πάντσερ». Με ισοπαλία περνάν και οι 2 στους 16. Ας πιστέψουμε σε αυτό το αποτέλεσμα καθώς έχει και πολύ καλή απόδοση.

Στο άλλο παιχνίδι του ίδιου ομίλου Η Πορτογαλία απέναντι στη Γκάνα που εντυπωσίασε στο παιχνίδι με τη Γερμανία θα προτιμήσω το Χ2 διπλή ευκαιρία. Η Πορτογαλία δεν μας εντυπωσίασε σε κανένα από τα 2 παιχνίδια της έως τώρα.

Στον τελευταίο όμιλο και στο παιχνίδι της Αλγερίας με την Ρωσία πολύ πιθανό είναι το διπλό αφού η Ρωσία θέλει μόνο νίκη σε αντίθεση με την Αλγερία που περνάει και με το Χ. Διπλό λοιπόν η «αρκούδα».

Τέλος και στο ματς της Ν. Κορέας με το Βέλγιο είναι ουσιαστικά ένα αδιάφορο παιχνίδι με το Βέλγιο να θέλει να κάνει το 3 στα 3. Θα υποστηρίξουμε το διπλό και εδώ. Καλή τύχη σε όλους.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

344 Η.Π.Α – Γερμανία Χ 2.65

345 Πορτογαλία – Γκάνα Χ2 διπλή ευκαιρία 1.60

346 Αλγερία – Ρωσία 2 2.00

347 Ν.Κορέα – Βέλγιο 2 1.60

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>