Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… Το πειρατικό θα σαλπάρει ξανά…

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του athleticlarissa.gr 3 στα 4 χθες καθώς οι «οράνιε» έμειναν στο 2-0 με τους Χιλιανούς και δεν έκαναν το όβερ. Δεν τα πήγαμε και άσχημα. Σήμερα έχοντας στο κουπόνι μας 4 πάλι παιχνίδια για πάμε να δούμε τι θα παίξουμε.

Για αρχή και στον «τελικό» της Ιταλίας με την Ουρουγουάη θα επιλέξω το 1χ διπλή ευκαιρία αφού οι «μαφιόζοι» βολεύονται και με το Χ για την φάση των 16. Η Ιταλία ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και θα το διαπιστώσουμε σήμερα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Κόστα Ρίκα – Αγγλία είναι παντελώς αδιάφορο καθώς η Κόστα Ρίκα (αποκάλυψη του φετινού μουντιάλ) είναι στην επόμενη φάση. Οι Άγγλοι δεν θα αντέξουν 3η σερί ήττα. Πάμε στο διπλό λοιπόν για την νίκη της τιμής.

Το 3ο παιχνίδι είναι αυτό της Ιαπωνίας με την Κολομβία. Οι Κολομβιανοί για να χάσουν την πρωτιά στον όμιλο πρέπει να γίνουν τα αδύνατα δυνατά. Θα επιλέξω το όβερ αφού η Κολομβία παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και η Ιαπωνία από πλευράς της δεν έχει να χάσει και τίποτα.

Στα δικά μας τώρα η Έλληνες διεθνείς δίνουν τον δικό τους «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού. Η Ακτή είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο , ελπίζουμε σήμερα να κάνει το χειρότερη. Η Ελλάδα με νίκη περνάει στους 16 που είναι και ο στόχος της. Θα παίξει άμυνα και θα ψάξει το γκολ στο 65-70 που θα μας στείλει όλους στα ουράνια. Θα μείνουμε μακριά από αυτό το παιχνίδι. Επομένως no bet. Και λέω ότι θα μείνουμε μακριά γιατί αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό για εμάς τους έλληνες, θα το ζήσουμε, θα πανηγυρίσουμε, θα κλάψουμε και θα εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας με βάση την ομάδα μας και όχι το στοίχημα και όλοι ανυπομονούμε το πειρατικό να σαλπάρει ξανά και να «τρελαθούμε» τελείως.

Καλή επιτυχία Ελλάδα κάνε μας περήφανους για ακόμη μια φορά!

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

336 Ιταλία – Ουρουγουάη 1χ διπλή ευκαιρία 1.44

337 Κόστα Ρίκα – Αγγλία 2 1.77

339 Ιαπωνία – Κολομβία όβερ 1.80

338 Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού NO BET

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>