Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… Βραζιλία, Μεξικό στην επόμενη φάση

Καλημέρα φίλες και φίλοι. Δεν μας έκανε χθες το χατίρι η Ν. Κορέα για να βγάλουμε 3 στα 3 καθώς ηττήθηκε από την Αλγερία η οποία φόρτωσε με 4 γκολ τους Κορεάτες και έγραψε ιστορία αφού είναι η μόνη Αφρικανική ομάδα που έβαλε 4 γκολ σε ένα παιχνίδι στο παγκόσμιο κύπελλο. 2 στα 3 λοιπόν. Δεν πτοούμαστε και πάμε γερά και σήμερα για 4 παιχνίδια.

Αρχικά και στο παιχνίδι της Αυστραλίας με την Ισπανία θα υπάρξουν πολλά γκολ αφού η Ισπανία είναι πλέον αδιάφορη ενώ τα «καγκουρό» θέλουν ήττα της Χιλής από την Ολλανδία και εκτός αυτού θέλουν να νικήσουν και την Ισπανία με πολλά γκολ γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Χιλή παίζουν ρόλο τα γκολ που έχει πετύχει η κάθε ομάδα. Οβερ λοιπόν.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ολλανδία και Χιλή διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Δεν θα τους χαλούσε το Χ ώστε να αφήσουν απέξω τα «καγκουρό» και να συνεχίσουν οι 2 τους. Αποφεύγουμε το σημείο όμως και θα προτιμήσουμε και εδώ το όβερ σε απόδοση 1.70.

Στα βραδινά παιχνίδια το Καμερούν απέναντι στη Βραζιλία καλά θα ήταν το Καμερούν να παίξει το σύστημα «πούλμαν» (Νίκας, Μανίκας κ.τ.π). Όχι ότι έχει να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι αλλά για να σταματήσει την Βραζιλία σε χαμηλό σκορ. Η Βραζιλία παίζει ουσιαστικά και στα 2 πρώτα παιχνίδια της χωρίς σέντερ φορ αφού ο ΦΡΕΝΤ δεν δείχνει σε θέση να απειλήσει τους αντιπάλους. Αν τον προτιμήσει και σήμερα ο Σκολάρι ελπίζουμε να μας βοηθήσει. 4-6 γκολ.

Τέλος και στον «τελικό» Κροατία – Μεξικό έχω τονίσει από την αρχή της διοργάνωσης πως το Μεξικό διαθέτει από τις καλύτερες ομάδες του φετινού μουντιάλ. Την βολεύει το Χ σε αντίθεση με την Κροατία που θέλει μόνο νίκη. Χ2 διπλή ευκαιρία. Καλή τύχη σε όλους.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

332 Αυστραλία – Ισπανία όβερ 1.40

333 Ολλανδία – Χιλή όβερ 1.70

334 Καμερούν – Βραζιλία 4-6 γκόλ 2.20

335 Κροατία – Μεξικό Χ2 διπλή ευκαιρία 1.45

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>