Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… Με ξεκάθαρα φαβορί

Μετά από μία χορταστική Παρασκευή με τρία διπλά και αρκετά γκολ συνεχίζουμε και σήμερα, ελπίζουμε σε δυνατούς ρυθμούς. Η Αργεντινή αγωνίζεται εναντίον του Ιράν και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί. Το Ιράν είναι η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Η τιμή του άσσου στο 1.07 φυσικά και δεν μας λέει τίποτα. Ούτε καν το όβερ στο 1.30. Θα προτιμήσω σκόρερ.

Πιστεύω πως ο Μέσσι θα βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα και η απόδοση 1.60 είναι καλή. Στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Γκάνα ξεκάθαρο φαβορί είναι τα «πάντσερ» που έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο με την τραγική Πορτογαλία στην πρεμιέρα. Χαμηλός πολύ ο άσσος και εδώ θα επιλέξω πάλι σκόρερ τον Τόμας Μίλερ. Άλλωστε όπως έχουμε πει τον βλέπουμε και τον πιστεύουμε για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης και φυσικά τον υποστηρίζουμε.

Τέλος το 3ο παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα σε Νιγηρία και Βοσνία η πλάστιγγα γέρνει προς το διπλό. Δεν έπεισαν οι Νιγηριανοί στην πρεμιέρα με το Ιράν σε αντίθεση με τους Βόσνιους που δυσκόλεψαν την Αργεντινή. Καλή τύχη σε όλους.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Αργεντινή – Ιράν να σκοράρει ο Μέσσι 1.60

Γερμανία – Γκάνα να σκοράρει ο Μίλερ 1.60 328

Νιγηρία – Βοσνία 2 1.70

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>