Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… «Τρικολόρ» το φαβορί στο ντέρμπι

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Εξακολουθούμε να βλέπουμε ένα υπέροχο μουντιάλ με όμορφα γκολ, ωραία στιγμιότυπα καθώς και εκπλήξεις αφού Ισπανία, Αγγλία έχουν φύγει για τα «σπίτια» τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς σαν Ελλάδα χθες αν και με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία από τους Ιάπωνες που δεν έπεισαν. Εμείς σαν Ελλάδα λοιπόν είμαστε ακόμα ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης καθώς όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι με τους Ιβοριανούς που θέλουμε τη νίκη πάση θυσία.

Στα δικά μας τώρα πάμε να βγάλουμε 3 καλά παιχνιδάκια για να βρούμε το δρόμο προς το ταμείο. Σήμερα λοιπόν στο παιχνίδι Ιταλία – Κόστα Ρίκα πιστεύω ότι και οι 2 ομάδες έχουν πολύ καλή επίθεση και με αυτό το σκεπτικό θα επιλέξω το όβερ σε πολύ καλή τιμή.

Στη συνέχεια και στο ντέρμπυ της Ελβετίας με την Γαλλία οι Τρικολόρ είναι το φαβορί της αναμέτρησης αν και οι Ελβετοί δεν παν πίσω. Σε καλές αποδόσεις το διπλό και βλέποντας τους αστέρες της Γαλλίας να διψούν για το δυο στα δυο δεν θα πούμε όχι.

Τέλος και στην αναμέτρηση της Ονδούρας με το Εκουαδόρ σαφώς το Εκουαδόρ είναι πιο ποιοτική ομάδα σε αντίθεση με την Ονδούρα η οποία παίζει ίσως το χειρότερο ποδόσφαιρο στη φετινή διοργάνωση. Θα επιλέξω το διπλό.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

323 Ιταλία – Κόστα Ρίκα όβερ 1.75

324 Ελβετία – Γαλλία 2 1.70

325 Ονδούρα – Εκουαδόρ 2 1.55

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>