Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… με ώρα Ελλάδας!

Επιτέλους η μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα έφτασε. Στις 7 ακριβώς δίνουμε έναν κρίσιμο όσο και δύσκολο αγώνα με την Κολομβία. Ευχή όλων μας είναι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στοιχηματικά τώρα λέω να την στηρίξω παίζοντας χ2 διπλή ευκαιρία και ο θεός βοηθός. 1.83 δεν είναι μικρό ποσοστό. Συνεχίζουμε με Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα. Εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί την Ουρουγουάη, αρκεί βέβαια να επαληθευθεί, άσσος λοιπόν του 1.40.

Αργότερα έχουμε πολύ δυνατό παιχνίδι, Αγγλία – Ιταλία. Θα προτείνω το GG με απόδοση 1.90. Και οι δυο ομάδες είναι ικανές να το κάνουν ώστε να πληρωθούμε και εμείς.

Και τα ξημερώματα θα στηρίξουμε την προσπάθεια της Ιαπωνίας κόντρα στην δυνατή εξίσου Ακτή Ελεφαντοστού. Διπλό με απόδοση 2.60. Αυτές είναι οι προτάσεις μου και φυσικά μπορεί να παιχτεί κάθε μια ξεχωριστά ή δυάδες ή τριάδες η και τετράδα όλα μαζί. Κάτι που πρέπει να σημειώσουμε και να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, είναι ότι δεν έχει σημειωθεί ακόμα καμία ισοπαλία. Ε, καιρός δεν είναι να δούμε και κανένα Χ σήμερα; Λέω εγώ τώρα.

Άντε καλή τύχη σε όλους και κυρίως στην αγαπημένη όλων των Ελλήνων εθνική μας ομάδα. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

304 Κολομβία – Ελλάδα χ2 διπλή ευκαιρία 1.83

305 Ουρουγουάη – Κόστα Ρίκα 1 1.40

306 Αγγλία – Ιταλία G/G 1.90

307 Ακτή Ελεφαντοστού – Ιαπωνία 2 2.60

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>