Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη με καλές ευκαιρίες

Καλησπέρα αναγνώστες του athleticlarissa.gr έχουμε στη διάθεση μας ένα κουπόνι με πολλές ευκαιρίες και μεγάλα παιχνίδια και σε Ευρώπη αλλά και σε Ελλάδα. Πάμε λοιπόν δυνατά για μια τετράδα που ελπίζω να μας δώσει καλά λεφτά.

Για αρχή θα πάω στο παιχνίδι της Μπάγιερν με την Ρεάλ. Η Ρεάλ έχει το 1-0 το πρώτου γύρου και θα πάει στο Μόναχο θέλοντας ένα μόνο γκολ. Η Μπάγιερν θα πιέσει για να πάρει τη νίκη αλλά και η Ρεάλ δεν είναι τυχαία ομάδα. Θα προτιμήσω το Χ2 διπλή ευκαιρία σε καλή απόδοση.

Στη συνέχεια ξεχωρίζω το παιχνίδι για τα πλέι οφ Ελλάδας Ατρόμητος – ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ προέρχεται από την νίκη και την κατάκτηση κυπέλλου με την ψυχολογία στα ύψη. Είναι μια ποιοτική ομάδα και έχει νέους παίκτες που έχουν όρεξη για μπάλα. Θα επιλέξω το διπλό.

Τρίτο παιχνίδι είναι αυτό της Τσέλσι έναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Τσέλσι προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στη Λέβερπουλ μέσα στο Ανφιλντ. Έχει την εμπειρία, έχει τους παίκτες και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο της. Άσσος.

Τέλος ξεχώρισα τον άσσο της Γιούβε απέναντι στη Μπενφίκα. Οι ιταλοί μέσα στο γήπεδο τους μοιάζουν ανίκητοι. Η Μπενφίκα έχει το προβάδισμα από το 1ο παιχνίδι αλλά η Γιούβε θα τα παίξει όλα για όλα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

106 Μπάγιερν – Ρεάλ Χ2 διπλή ευκαιρία 2.04

114 Ατρόμητος – ΠΑΟ 2 2.25

119 Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1 2.15

150 Γιουβέντους - Μπενφίκα 1 1.55

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 15.2

<<ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ>>