Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη με αρκετό ρίσκο…

Καλημέρα παίδες καλό Σ/Κ να έχουμε. Τι είναι η ζωή αν δεν ρισκάρει κανείς; Πάμε λοιπόν δυνατά με τέσσερα παιχνίδια που αξίζουν το ρίσκο.

Αρχικά βλέπω τον άσσο της Φούλαμ επί της Χαλ. Η Φούλαμ καίγεται πολύ για το τρίποντο και είναι καλή ευκαιρία στο γήπεδο της να κάνει ακόμα ένα βήμα για την παραμονή στη Premier League.

Στη συνέχεια έρχομαι στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ. Μακάρι να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες καθώς και οι 2 έχουν πολύ καλές ομάδες αλλά θα επιλέξω το διπλό.

Τρίτο παιχνίδι είναι το ντέρμπι στην Αγγλία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Θα πάω στο λογικό εύρος γκολ καθώς η Τσέλσι δεν έχει συνηθίσει παίζει επιθετικά με προπονητή τον Μουρίνιο.

Τέλος έχω ξεχωρίσει στην Ισπανία το παιχνίδι Βαλένθια εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης. Και οι δύο προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια παρόλα αυτά την Ατλέτικο δεν την παίρνει να χαλαρώσει καθώς βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και ακολουθούν Ρεάλ και Μπάρτσα. Επομένως ένα στραβοπάτημα είναι αρκετό για να χάσει το πρωτάθλημα. Διπλό!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

166 Φούλαμ – Χάλ 1 2.05

300 ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 2 2.30

312 Λίβερπούλ – Τσέλσι 2-3 γκολ 2.00

321 Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.70

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 16

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ...