Βαθμολογία

Γκολ στα κέρδη… με «διπλά» που πληρώνουν!

Καλημέρα κυρίες και κύριοι για αυτό το Σ/Κ έχω μελετήσει πολλά διπλά στο κουπόνι που πληρώνουν πολύ καλά και ελπίζω με τη βοήθεια και της τύχης να πάμε ταμείο.

Αρχικά θα προτιμήσω το 2 της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ μέσα στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Μεσοβδόμαδα είδαμε σε πια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Μάντσεστερ και πιστεύω πως έχει το κίνητρο και θα πάρει το παιχνίδι

Ακόμα ένα 2 έρχεται να προστεθεί στο δελτίο μας και αυτό είναι της Ρόμα ενάντια στη Κιέβο. Η Ρόμα διανύει μια εξαιρετική χρόνια παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνει και σε αυτό το παιχνίδι.

Στην Ισπανία τώρα βλέπω πολύ το 2 της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Μπέτις που είναι σχεδόν καταδικασμένη ενώ η Ατλέτικο θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στη κορυφή εφόσον είναι ο αγώνας της Ρεάλ με την Μπαρτσέλονα.

Τέλος κλείνω το δελτίο μου με το 2 της Μπαρτσελόνα. Είναι το κλασικό και θα πέσουν κορμιά και οι 2 θέλουν το παιχνίδι. Έχουν ομάδες ίσης αξίας και παίκτες  μεγάλης αξίας. Πιστεύω πως η Μπάρτσα μπορεί έστω και δύσκολα να πάρει το παιχνίδι και να φτάσει την Ρεάλ στη κορυφή.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

250 Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 1.70

272 Κιέβο – Ρόμα 2 1.55

336 Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.50

359 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2 2.85

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 11.26

Καλή τύχη σε όλους …  

«ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ»