Βαθμολογία

Επέστρεψε στο… σπίτι του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, στην ομάδα της καρδιάς του, τον Απόλλωνα Λάρισας επέστρεψε μετά από ένα χρόνο ο νεαρός αμυντικός μέσος Αλέξης Μπέης. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής να θυμίσουμε πως ξεκίνησε από τα μικρά τμήματα του συλλόγου της Φιλιππούπολης και την περσινή χρονιά μετακόμισε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης αλλά δεν κατάφερε να «στεριώσει».

Εν τω μεταξύ ο Μπέης έμεινε σήμερα ελεύθερος (μαζί με τους Κολοβό – Μαντζαφούλη) από την ομάδα του Γιώργου Καλτέκη και συμφώνησε με τον Απόλλωνα. Εξάλλου ο παίκτης εδώ και λίγες μέρες παρακολουθεί τις προπονήσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του Ζόραν Μπάμποβιτς. Σίγουρα με αυτή την προσθήκη δυναμώνει σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Απέκτησε και Αντώνη Εμμανουήλ

Εν τω μεταξύ στον Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο δίδυμος αδερφός του Θοδωρή Εμμανουήλ, Αντώνης που αγωνίζεται ως στόπερ (γεννηθείς το 1986) και την περασμένη σεζόν ανήκε στο Αρυροπούλι.

Φιλικό με Πυργετό

Τέλος το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο του Απόλλωνα η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Πυργετό σε ένα δυνατό φιλικό.