Βαθμολογία

Σκοράρει ο Μέσι, μετά τα 90 Ουρουγουάη - Πορτογαλία

Η φάση των ομίλων του Μουντιάλ τελείωσε και πλέον ....τελειώνουν και τα ψέματα καθώς μπαίνουμε στα νοκ-άουτ και στους αγώνες για τους «16» του τουρνουά.

Σήμερα (30/6) έχουμε τη σέντρα στα δύο πρώτα παιχνίδια εκεί που στις 17:00 στο Καζάν η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης και στις 21:00 στο Σότσι η Ουρουγουάη διασταυρώνει τα ξίφη της με την Πορτογαλία.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε και με τα δύο αυτά παιχνίδια με την ευχή και την ελπίδα να σας μπορέσουμε να σας δείξουμε τον σωστό δρόμο, τον δρόμο του ταμείου. Και επειδή Μουντιάλ χωρίς στοίχημα είναι σαν καλοκαίρι χωρίς μπάνια πάμε κατευθείαν να δούμε τι έχουμε.

Εν αρχή με το παιχνίδι στο Καζάν ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή, εκεί που η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δύο ομάδες, εκ των φαβορί για το τρόπαιο, να συναντηθούν πρόωρα στη διοργάνωση με την οκτάδα να έχει θέση μόνο για μία. Θα είναι η Γαλλία των Γκριζμάν, Εμπαπέ, Πογκμπά ή η Αργεντινή των Μέσι, Αγκουέρο και Ντι Μαρία;

Προσωπικά δεν θα πάω σε σημείο, εξάλλου θεωρώ ότι και τα τρία σημεία μπορούν να εμφανιστούν και το στοίχημα μου θα έχει να κάνει με το να σκοράρει ο Μέσι οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση. Μεγάλο παιχνίδι είναι και σε κάτι τέτοια παιχνίδια εμφανίζονται οι ηγέτες που παίρνουν τις ομάδες στις πλάτες τους, κάτι το οποίο πιστεύω να συμβεί με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι, με εξαίρεση το ματς με τη Νιγηρία, ήταν ωσεί παρών στα δύο πρώτα ματς, αποκορύφωμα και το χαμένο πέναλτι με την Ισλανδία, ωστόσο θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να σκοράρει. Ένα στοίχημα το οποίο είναι σε απόδοση 2.70 στη Stoiximan, 2.40 στη Sporting Bet, 2.37 στη Bet365, 2.80 στη Betshop που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση και τέλος μόλις 1.60!!!!! στον ΟΠΑΠ που αποτελεί τη χαμηλότερη απόδοση.

Στο έτερο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Πορτογαλία αναμετρώνται δύο ομάδες οι οποίες την τελευταία φορά που βρέθηκαν στους «16» γνώρισαν τον αποκλεισμό. Οι Λατινοαμερικάνοι πριν τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Βραζιλίας όπου ηττήθηκαν με 2-0 από την Κολομβία και οι πρωταθλητές Ευρώπης, το 2010 στη Νότια Αφρική όταν αποκλείστηκαν με ήττα 1-0 από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Κόσμου Ισπανία.

Αυτή τη φορά όμως η μία από τις δύο θα βρεθεί στα προημιτελικά, με το σημερινό παιχνίδι να είναι πολύ σημαντικό. Προσωπικά περιμένω να δω ότι βλέπω από τις δύο ομάδες. Πολύ τακτική, πολύ προσοχή ιδίως στην άμυνα και πιστεύω θα δούμε κλειστό παιχνίδι όπου ίσως να μην φτάσουν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Όπως καταλάβατε θα πάω με το Χ και μετά στην παράταση ή και τα πέναλτι ας λύσουν όπως θέλουν τις διαφορές τους.

Για το μετά έχω διαίσθηση για πρόκριση Ουρουγουάης, αλλά δεν θα ποντάρω κάτι και θα πάω με την ισοπαλία που την συναντάμε σε απόδοση 2.98 στη Stoiximan που αποτελεί και την μεγαλύτερη απόδοση εδώ, 2.90 στη Sporting Bet, 2.87 στη Bet365, 2.89 στη Betshop και τέλος 2.85 στον ΟΠΑΠ που και εδώ αποτελεί, ω τι έκπληξη, τη χαμηλότερη απόδοση.

Δύο στοιχήματα τα οποία είναι σε πολύ καλές αποδόσεις και τα οποία μπορούν και μόνα τους να παιχτούν καθώς αν εξαιρεθεί το 1.60 του ΟΠΑΠ στο any time scorer o Μέσι, όλα τα υπόλοιπα στοιχήματα είναι παραπάνω από διπλασιασμό.

Αναλυτικά οι επιλογές μου:

Γαλλία - Αργεντινή: any time scorer Λιονέλ Μέσι

Ουρουγουάη - Πορτογαλία: Χ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ