Βαθμολογία

Αζάρ: «Δυνατή η Γαλλία, αλλά είμαστε… Βέλγιο»

Δηλώσεις έκανε ο ποδοσφαιριστής του Βελγίου Εντέν Αζάρ αναφορικά με την πρόκριση του Βελγίου απέναντι στη Βραζιλία και τον προσεχή ημιτελικό του Μουντιάλ κόντρα στη Γαλλία.

Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα τη Γαλλία, αλλά και όπως είπε χαρακτηριστικά εμείς είμαστε.. Βέλγιο, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τη Βραζιλία στο οποίο η ομάδα του έκανε εξαιρετική δουλειά και παρά τη πίεση στο τέλος πήρε τη νίκη-πρόκριση στους «4».

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αζάρ:

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά σαν ομάδα. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση στο τέλος, αλλά ευτυχώς κρατήσαμε τη νίκη. Αμυνθήκαμε καταπληκτικά και τα καταφέραμε στο τέλος. Είμαστε όλοι πολύ κουρασμένοι, αν το ματς διαρκούσε άλλα 5-10 λεπτά δεν θα άντεχα. Η Γαλλία δεν με εντυπωσίασε στους ομίλους, αλλά στα νοκ άουτ ήταν φανταστική και πιστεύω πως μαζί με τη Βραζιλία είναι οι πιο δυνατές ομάδες. Είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος, αλλά εμείς είμαστε… Βέλγιο, έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και θα δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Γαλλία».