Βαθμολογία

Αποθέωσε Μέσι ο Σαμπαόλι

Τη Γαλλία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (30/6, 17.00) η Αργεντινή για τους «16» του Μουντιάλ και ο Χόρχε Σαμπαόλι περιμένει βέβαια μεγάλο παιχνίδι από τον Λιονέλ Μέσι.

Στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (29/6) ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» αποθέωσε τον αστέρα της Μπαρτσελόνα, για να τον χαρακτηρίσει μάλιστα ιδιοφυία. «Ο Μέσι είναι μία ιδιοφυία και βλέπει πράγματα στο παιχνίδι που μόνο οι ιδιοφυίες μπορούν να αντιληφθούν.

Είναι τρομερά δύσκολο να βρίσκεσαι στο επίπεδό του και να κατανοείς όπως αυτός το ποδόσφαιρο. Το δικά μας πλάνο είναι να καταφέρουμε να τον αξιοποιήσουμε και της Γαλλίας να τον αδρανοποιήσει», ανέφερε ο Σαμπαόλι.

Και πρόσθεσε σχετικά με το ματς με τους «τρικολόρ»: «Ονειρεύομαι να δω μία Αργεντινή με ασταμάτητο πάθος, πολύ καλό ποδόσφαιρο και να έχει την κατοχή της μπάλας, να επιτίθεται. Η ταχύτητα στο τρανζίσιον και από τις δύο ομάδες πιστεύω ότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Η Γαλλία θα αισθανθεί την πίεσή μας και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις».