Βαθμολογία

Μαραντόνα: «Λιποθύμησα, αλλά πώς να φύγω;»

Έντονη ανησυχία προκάλεσε η εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα να καταρρέει κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία την Τρίτη (26/6). Οι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω του και του συνέστησαν να φύγει από το γήπεδο, αλλά εκείνος δεν το έπραξε.

Με μία ανάρτησή του την Τετάρτη (27/6), ο «Ντιεγκίτο» θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας ότι ένιωσε δυσφορία και λιποθύμησε λόγω ενός προβλήματος στον αυχένα και, αν και οι γιατροί του συνέστησαν να φύγει, εκείνος δεν μπορούσε να το κάνει λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Μάλιστα, διέψευσε ότι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθησυχάζοντας τους φανς του ότι ο Ντιέγκο είναι ακόμα εδώ. «Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά, ότι ούτε νοσηλεύτηκα ούτε θα νοσηλευτώ. Στο ημίχρονο του αγώνα με πονούσε πολύ ο αυχένας μου και λιποθύμησα. Με εξέτασε ένας γιατρός και μου συνέστησε να πάω σπίτι πριν το δεύτερο ημίχρονο, αλλά εγώ ήθελα να παραμείνω διότι τα παίζαμε όλα για όλα. Πως να φύγω;

Στέλνω σε όλους σας ένα φιλί, συγγνώμη για την τρομάρα και ευχαριστώ για την υπομονή. Υπάρχει Ντιέγκο για λίγο ακόμα!», έγραψε χαρακτηριστικά.