Βαθμολογία

Κερδίζουν Μεξικό και Γερμανία

Συνεχίζεται το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας και σήμερα (23/6) έχουμε ακόμα τρεις αγώνες για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ένα παιχνίδι για τον 6ο όμιλο και τα δύο του 7ου.

Για τον 6ο όμιλο το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Τυνησία, ενώ στον 7ο η Νότια Κορέα κοντράρεται με το Μεξικό και η Γερμανία με την Σουηδία, δύο ματς τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Εν αρχή στις 18:00 στο παιχνίδι της Νοτίου Κορέας με το Μεξικό στο Ροστόφ. Ένα παιχνίδι στο οποίο η Νότια Κορέα θέλει μόνο νίκη, ενώ το Μεξικό με δική του νίκη παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης. Προσωπικά θα πάω με τη νίκη των Μεξικανών οι οποίοι και στο ματς με τη Γερμανία έδειξαν ότι είναι μια πολύ δυνατή, πολύ συμπαγής, δεμένη ομάδα η οποία αξίζει να πάει μακριά σε αυτό το Μουντιάλ.

Η Νότια Κορέα αποδείχθηκε ότι είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, μιλάμε πάντα για μια πρόκριση και λογικά θα καταλάβει την τελευταία θέση του ομίλου. Βέβαια ελπίδες πρόκρισης έχει αλλά θα πρέπει να κερδίσει και το Μεξικό και εν συνεχεία και τη Γερμανία, η οποία ας μην γελιόμαστε μετά το 0-1 με το Μεξικό δύσκολα να κάνει νέα γκέλα. Οπότε πάμε με το 2 το οποίο είναι σε απόδοση 1.77 στη Stoiximan, 1.72 στη Sporting Bet, την Bet365 και την Betshop και τέλος 1.60 στον ΟΠΑΠ που είναι η χαμηλότερη απόδοση.

Το έτερο ματς του ομίλου είναι αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σουηδία στο Σότσι στις 21:00 παιχνίδι στο οποίο οι Γερμανοί θέλουν τη νίκη, μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Μεξικό, ενώ η Σουηδία με ένα θετικό αποτέλεσμα θα γίνει το grand φαβορί για πρόκριση από τον όμιλο. Το σημείο μου σε αυτό το ματς θα είναι η νίκη των Γερμανών οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν την ήττα από το Μεξικό και αυτό θα συμβεί μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια θα πρέπει να βγάλει τα καλά της στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κερδίσει και να μην κινδυνεύει πρόωρα με αποκλεισμό, όπως συνέβη με την Γαλλία το 2002 και την Ιταλία το 2010 όταν αποκλείστηκαν στα Μουντιάλ σε Ιαπωνία/Νότια Κορέα και Νότια Αφρική από τη φάση των ομίλων όντας οι πρωταθλήτριες κόσμου. Για την Σουηδία, η οποία νίκησε τη Νότια Κορέα, μια ήττα δεν θα φέρει και τη καταστροφή δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική με το Μεξικό θα κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση.

Έτσι πάμε με τη νίκη της ομάδας του Γιόακιμ Λεβ η οποία είναι σε απόδοση 1.60 στη Stoiximan, 1.55 στη Sporting Bet και την Bet365, 1.53 στη Betshop και τέλος μόλις 1.40 στον ΟΠΑΠ που και εδώ είναι η χαμηλότερη απόδοση, κάτι που θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η εταιρεία αν δεν θέλει να χάνει πελάτες.

Εν κατακλείδι

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΜΕΞΙΚΟ 2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ 1

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ