Βαθμολογία

Μπαίνει δυνατά η Αργεντινή, κερδίζει η Κροατία

Ημέρες Μουντιάλ αυτές που διάγουμε και για κάποιους και στοιχήματος καθώς ας μην γελιόμαστε Μουντιάλ χωρίς στοίχημα είναι φαγητό χωρίς αλάτι.

Έτσι και εμείς στο athleticlarissa.gr θα σας δίνουμε κάποιες προτάσεις με την ευχή να σας στείλουμε ταμείο. Μπορεί να απείχαμε από το στοίχημα για πολύ καιρό, αλλά σίγουρα το Μουντιάλ σε ελκύει για να ποντάρεις.

Εν αρχή με το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισλανδία στις 16:00 για τον 4ο όμιλο με την φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ Αργεντινή να θέλει αυτή τη φορά την κούπα, ίσως στη τελευταία ευκαιρία του Μέσι για το βαρύτιμο τρόπαιο. Αντίπαλος των Λατινοαμερικάνων η Ισλανδία η οποία χωρίς άγχος θα επιχειρήσει την έκπληξη.

Προσωπικά περιμένω την παρέα του Μέσι, του Αγκουέρο και του Ιγκουαΐν να μπει δυνατά και να «στραγγαλίσει» την Ισλανδία, ήτοι να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα από αυτή πριν τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία. Αποτελεσματική μεν, θεαματική δε, άρα όπως καταλάβατε η επιλογή μου θα είναι το over 2.5. Μια επιλογή που είναι στο 1.88 στο Stoiximan, 1.95 στη Sporting Bet και την Bet365, 1.85 στην Betshop και τον ΟΠΑΠ.

Η δεύτερη επιλογή μου έχει να κάνει με το έτερο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στη Κροατία και τη Νιγηρία. Ένα ματς που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22:00 και στο οποίο βλέπω νίκη για την παρέα του Μόντριτς. Η Κροατία θέλει να πάει ψηλά σε αυτό το Παγκόσμιο και κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα πιστεύω στο τέλος να πάρει τη νίκη και να με δικαιώσει. Η νίκη της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς προσφέρεται στο 1.83 στο Stoiximan, 1.78 στη Sporting Bet, 1.80 στην Bet365, 1.74 στην Betshop και τέλος μόλις 1.65 στον ΟΠΑΠ.

Εν κατακλείδι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ OVER 2.5

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ 1

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ