Βαθμολογία

Στην Ηλιούπολη ο ταλαντούχος Λαρισαίος τερματοφύλακας Νίκος Γιώτας!

Όταν οι κόποι σου ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο το μόνο που μπορεί να αισθάνεσαι είναι υπερηφάνεια!

Κάπως έτσι έχουν τα δεδομένα αυτή τη περίοδο για τον Λαρισαίο 18χρονο τερματοφύλακα Νίκο Γιώτα που διανύει μία από τις καλύτερες στιγμές της επαγγελματικής του καριέρας (μέχρι την επόμενη…).

Ο θηριώδης τερματοφύλακας μετά από την περσινή του παρουσία στην Κόρινθο και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο του βήμα.

Η ανακοίνωση της Ηλιούπολης

Την Παρασκευή (26/7) ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα και αυτή είναι η Ηλιούπολη που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της SL2. 

«Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είναι δημιούργημα των ακαδημιών της ΑΕΛ, έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών Κ-14, Κ-16 και Κ-19, ενώ την σεζόν 2022-23 ήταν ο τέταρτος στην κατάταξη τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας των "βυσσινί". Την τελευταία σεζόν "μετακόμισε" στην Κόρινθο για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.

Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νίκο καλώς ήρθες!».

Η δήλωσή του

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Ηλιούπολης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχία σε όλους τους στόχους της ομάδας».

Οι θυσίες που έκανε

Για να γίνει κανείς σπουδαίος αθλητής και να ξεχωρίσει δεν αρκεί μόνο το ταλέντο… Από πίσω κρύβονται τόνοι ιδρώτα στους αθλητικούς χώρους, στεναχώριες, στερήσεις, τραυματισμούς, γονείς που στηρίζουν στα δύσκολα, έναν ικανό κόουτς αλλά και άλλες ειδικότητες όπως γιατροί, φυσικοθεραπευτές καθώς και ένας διαιτολόγος – διατροφολόγος.

Ο Νίκος επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά από πολύ μικρό παιδί, ήταν πάντα προσηλωμένος στο στόχο του και στην αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Δούλευε πάντα πάρα πολύ και δεν συμβιβαζόταν ποτέ με το μέτριο.

Πέρασε απ’ όλα τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΛ ως ένα μεγάλο ταλέντο και έφτασε μέσα από πολύ δουλειά και τις μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης που έχει, μέχρι την πρώτη ομάδα όπου και ήταν για μία ολόκληρη χρονιά.

Πήρε σημαντικές παραστάσεις όλα τα χρόνια παρουσίας του στην ΠΑΕ ΑΕΛ και πήρε γερά εφόδια για το μέλλον.

Το επόμενό του βήμα ήταν η Κόρινθος πέρυσι και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου και ήταν μία μεταβατική χρονιά.

Νέο ξεκίνημα

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά τον βρίσκει στην Ηλιούπολη και το πρωτάθλημα της SL2. Μία νέα μεγάλη πρόκληση για τον Λαρισαίο τερματοφύλακα.

*Το Athleticlarissa.gr και ο ιδιοκτήτης του Χρήστος Γκατζούλης του εύχεται να έχει την υγεία του και πολλές επιτυχίες με τη νέα του ομάδα γιατί το αξίζει πραγματικά!

Νίκο, ξέρεις εσύ…