Βαθμολογία

Φιλική νίκη της ΑΕΛ Κ17 επί του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Κ19 με 1-3

Ένα καλό τεστ ήταν η εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ Κ17 με νίκη 1-3 αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Κ19.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και όλη η αποστολή μας στην Πιερία θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία με ευχές για καλή σεζόν με υγεία και πρόοδο στην ομάδα του Κεραμιδίου.

Η ομάδα μας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο από πέρυσι που βρέθηκε στο final 4 της Super League. Στόχος της ΑΕΛ Κ17 παραμένει η καθημερινή συνεχής βελτίωση με πολλή δουλειά και να συνεχίσει να έχει το καλό πρόσωπο με παιδιά που διακρίνονται.

Το 0-1 έγινε στο 25′ με τρομερό σουτ του Όντου στο γάμα της αντίπαλης εστίας ενώ στο 35′ σκόραρε ο Μιχάλης Τσακνάκης με σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 0-2. Χάθηκαν μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος από τους Τζάρτα, Τσακνάκη Γιώργο και Μπασδέκη.

Στο 48′ από λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ Κ17 οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2. Οι βυσσινί είχαν χαμένα τετ α τετ με τους Αγοραστό, Αναγνώστου και Τσανούκα. Στο 77′ έγινε το 1-3 με γκολ που σημείωσε ο Γουγουλιάς.

ΑΕΛ Κ17 (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός (ΤΦ), Μπαργιώτας, Πατσώνης, Δεμίρης, Γάτος, Νικολακούλης,  Τσακνάκης Μ., Μπασδέκης, Τζάρτας, Όντος, Τσακνάκης Γ.

Έπαιξαν επίσης: Γιαννούσης (ΤΦ), Χατζούλης, Τσιτσώνης, Λυγούρας, Καραγιάννης, Αγοραστός, Γουγουλιάς, Τζουρμακλιώτης, Τσανούκας, Τσότσος, Στουρνάρας, Αναγνώστου, Δαλδάς.