Βαθμολογία

Αποτελεσματικός στην επανάληψη ο Οικονόμος

Βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητά του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Οικονόμος επικράτησε με 3-0 της ΑΠΟΕΛ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους θεατές με την "λευκή" ισοπαλία να παραμένει σε αυτό το διάστημα.

Στο 53' όμως ο Κατής απέτρεψε - αρχικά - με εντυπωσιακό τρόπο το γκολ σε προσπάθεια του Ματούλα αλλά ο τελευταίος εκτελώντας το κόρνερ που κέρδισε, "βρήκε" τον Ηλία Γκαντούνα που με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.Στο 59' σε φάση διαρκείας με σουτ ο Γκατζούλης σημείωσε το 2-0, ενώ στο 65' ο Ματούλας αξιοποιώντας την έμπνευση του Καραμούλα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν με σουτ του μεγάλου σκόρερ Θανάση Παλάσκα αλλά η αντίδραση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Αλέξανδρου Μουλτσιά υπήρξε υποδειγματική.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιάννης Ντελέζος με βοηθούς τους Χρήστο Πουρουτίδη - Δημήτρη Δίχρη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Χάρης Νούσιας): Αλ.Μουλτσιάς (73' Π.Νούσιας), Μιφτάρι (63' Δ.Μουλτσιάς), Μπουμπουνάρας, Μπούσιας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος (63' Γανός), Γκατζούλης (73' Πετσίνης), Μπαλατσός (46' Καραμούλας), Πετσίνης (46' Γεωργούλης), Ματούλας (73' Μπαλατσός), Ηλ.Γκαντούνας (73' Ι.Νούσιας).

ΑΠΟΕΛ (Στέλιος Χ.Μπαχτσιβάνος): Στ.Α.Μπαχτσιβάνος (46' Κατής - 73' Τσούκας), Δερβένης (46' Κάσας), Αβέλλας (60' Τάκας), Μπαρδανίκας (60' Ράτζας), Κατσαντώνης (76' Σουκούλης), Κατσιγιάννης (40' λ.τρ. Κέτσι), Παλάσκας (73' Φραγκογούλας), Τζοκόλα (63' Τζαγκόλι), Χ.Μουλτσιάς (66' Ι.Γκαντούνας), Σακοράφας (76' Γκουτζουρέλας), Βαλατσός (60' Μρούκου).