Βαθμολογία

Γκούρας: «Μας αφήνει τεράστια παρακαταθήκη»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τηρουμένων των αναλογιών και τις μεγάλης δυσκολίας που είχε το ματς, ήταν ο προπονητής της Κατσικάς Νίκος Γκούρας, λέγοντας στις δηλώσεις του ότι αυτό το παιχνίδι αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη τόσο στην ομάδα όσο και στους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς όταν ένας άνθρωπος μέσα σε 2,5 ώρες κατάφερε να αναγνωρίσει την τεράστια προσπάθεια που έγινε και μιλάω για τον κ. Δερμιτζάκη, να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και αντάξια την ομάδα της Λάρισας. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια από τα παιδιά όλη την εβδομάδα να μπορέσουμε να φτιάξουμε το γήπεδο, τα αποδυτήρια για να φιλοξενηθεί η ομάδα της Λάρισας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό δείξαμε και την περσινή χρονιά, αλλά και όλα τα χρόνια που αγωνίζεται η ομάδα στο ερασιτεχνικό.
Για το παιχνίδι, ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς να αγωνιστούμε απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, γνωρίζαμε τη δυναμική της Λάρισας, είμαστε ρεαλιστές και το είχαμε πει και στα παιδιά και ήθελα αυτά τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες, να χαρούν το παιχνίδι και μόνο κέρδος θα είχαμε από αυτό το ματς.
Το σκορ δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει, ξέραμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορούσαμε να κάνουμε εμείς. Θέλαμε να χαρούμε αυτή την κλήρωση και αυτό έγινε από την ημέρα που βγήκε αντίπαλος μας η Λάρισα και η χαρά μας μέχρι να τελειώσει η σημερινή μέρα θα είναι τεράστια.
Είναι μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, αναγνωρίζω την προσπάθεια τους ήταν τεράστια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που σπατάλησαν ώρες ολόκληρες για να είναι καλός ο χλοοτάπητας για να φιλοξενηθούν αυτά τα παιδιά που είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και να παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα, τον κόσμο μας που ήταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας και είναι πάντα και να δώσω συγχαρητήρια στον Παύλο για την ομάδα του η οποία φαίνεται ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη και κάποιος που ξέρει από ποδόσφαιρο μπορεί να το δει, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνουν και στον ίδιο προσωπικά γιατί το αξίζει, είναι ένας Έλληνας προπονητής και έχουμε ανάγκη από Έλληνες προπονητές οι οποίοι να μπορούν να προοδεύουν τις ομάδες.
Για το τι παρακαταθήκη αφήνει στην ομάδα του αυτό το παιχνίδι: Τεράστια. Το ότι κάποια παιδιά έπαιζαν μέχρι πέρυσι Β΄τοπικό και σήμερα αντιμετώπισαν επαγγελματίες παίκτες αυτό από μόνο του αφήνει τεράστια παρακαταθήκη. Θα είναι κάτι που θα το συζητάνε για πολλά χρόνια. Μιλάμε για παιδιά που αύριο θα πάνε για δουλειά, σχολείο, ή σε σπουδές και αυτό το τόνισα και το είπα στους παίκτες μου. Τους είπα ότι πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας αγωνιστικά όπως και όσο μπορούμε γιατί γνωρίσαμε με πια ομάδα αγωνιζόμαστε και πραγματικά μόχθησαν και προσπάθησαν για αυτό. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα γιατί οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστιες. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί προσπάθησαν όσο μπορούσαν.

Χρήστος Καλύβας