Βαθμολογία

Π. Δερμπιτζάκης: «Θα πάρουμε παίκτη μόνο αν…»

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές; Η απάντηση σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης στο φιλικό του περιβάλλον είναι: «Θα πάρουμε παίκτη μόνο αν δούμε ότι δεν μας ικανοποιεί κάτι ή λείπει κάτι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα».
Ουσιαστικά δηλαδή ο Παύλος Δερμιτζάκης κήρυξε το τέλος των μεταγραφών και είναι η μόνη φορά τα τελευταία χρόνια που η ΑΕΛ έχει ολοκληρώσει πριν την πρώτη συγκέντρωση το έμψυχο δυναμικό της.
Αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις και το ερώτημα είναι ποιοι θα προτιμηθούν για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Και βέβαια καλείται να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Οι παίκτες της ΑΕΛ από 29 Ιουλίου θα αρχίσουν να περνάνε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται στην έναρξη της σεζόν.
Η ομάδα θα κάνει την πρώτη της μπροστά στους φιλάθλους την 1η Αυγούστου και ώρα 19:00 στο AEL FC Arena.
Στη συνέχεια, θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, ενώ στις 18 Αυγούστου θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στο διάστημα μέχρι τις 31 Αυγούστου που θα παραμείνει στη συγκεκριμένη περιοχή θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τον Καμπανιακό και τον ΠΑΟΚ Β’.

Του Σωτ. Κέλλα
ΠΗΓΗ