Βαθμολογία

Ακολουθούν τον πρόεδρο…

Η Λάρισα ’88 συνεχίζει δυναμικά και δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που θέλει να κάνει μία δυνατή επανεκκίνηση. Σήμερα ο σύλλογος ανακοίνωσε τρεις δυνατές προσθήκες με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μερτζανίδη να βάζει την προσωπική του σφραγίδα. Αναλυτικά:

Ηλίας Μερτζανίδης

Ο Ηλίας Μερτζανίδης έχει αγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας και έχει βοηθήσει τα μέγιστα σε όποια ομάδα και αν έχει περάσει. Σημαντικά η παρουσία του στο νέο ξεκίνημα της Λάρισας ’88. Ο Ηλίας έχει συνεργαστεί πολύ καλά με τα άλλα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, αφού όλοι τους είναι μία αχώριστη παρέα.

Γιώργος Τσανάς

Ο Γιώργος Τσανάς αποτελεί έναν παίκτη με μεγάλη πορεία στα γήπεδα της Λάρισας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Αστραπή Νέας Πολιτείας, ενώ έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν με τον πρόεδρο Κώστα Μερτζανίδη στα Βούναινα με πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Κώστας Χριστοδούλου

Ο Κώστας Χριστοδούλου αποτελεί έναν παίκτη «κόσμημα» για το ποδόσφαιρο του νομού μας. Ξεχωρίζει για το ήθος του και την προσωπικότητά του. Τελευταία του ομάδα ήταν η Αστραπή Νέας Πολιτείας ενώ έχει περάσει μεγάλες στιγμές στα Βούναινα με το νέο πρόεδρο της Λάρισας ’88.