Βαθμολογία

Α.Ο. Λιβαδίου: Μια ομάδα κόσμημα για το νομό Λάρισας!

Το Λιβάδι είναι μια κωμόπολη του νομού Λάρισας (ανήκει στον Δήμο Ελασσόνας), στα σύνορα των νομών Λάρισας και Πιερίας. Βρίσκεται στο όρος Τίταρος σε υψόμετρο 1180 μέτρων. Έχει πληθυσμό περίπου 3.000 κατοίκους και η κύρια ασχολία των ανθρώπων της περιοχής είναι η κτηνοτροφία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το Λιβάδι βρίσκεται στα σύνορα του νομού Λάρισας με τους νομούς Πιερίας και Κοζάνης. Απέχει 74 χμ από τη Λάρισα, 35 χμ από την Ελασσόνα και 49 χμ από την Κατερίνη.

Ένας από τους γνωστούς Λιβαδιώτες είναι ο Γεωργάκης Ολύμπιος, μέλος της Φιλικής Εταιρείας και αγωνιστής της Επανάστασης του 1821. Από εκεί πήρε και το όνομα η ομάδα του χωριού που τη Δευτέρα (2/9) πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια ομάδα κόσμημα για την περιοχή και το νομό μας, που έχει ως στόχο να κάνει αισθητή την παρουσία της τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Στην πρώτη ημέρα βρέθηκε εκεί το Athleticlarissa.gr και ο ιδιοκτήτης του κ. Χρήστος Γκατζούλης για να δει από κοντά τον μεγάλο αγώνα των παραγόντων της περιοχής.

Πραγματικά η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλη αφού πάνω από 23 παίκτες ήταν στην πρώτη προπόνηση και αυτό γέμισε αισιοδοξία το Δ.Σ. της ομάδας που κάνει μεγάλο αγώνα και βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην αρχή του χωριού, ενώ πρέπει να γίνουν από το Δήμο Ελασσόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας κάποιες παρεμβάσεις έτσι ώστε να είναι περισσότερο λειτουργικές οι συνθήκες της καθημερινότητας των παικτών.

Στη διοίκηση βρίσκονται νέα παιδιά που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για το καλό της ομάδας και του χωριού. Η αλήθεια είναι πως βρίσκονται όλοι δίπλα στο σύλλογο και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Στην ομάδα παρέμεινε προπονητής ο έμπειρος κόουτς κ. Νίκος Οικονόμου με καταγωγή από το Δαμάσι, ενώ και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής έχει περάσει από πολλές ομάδες της Επαρχίας Ελασσόνας όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας επιτυχίες στο βιογραφικό του. Είναι ένας άνθρωπος που δείχνει πως έχει γίνει «ένα» με τα παιδιά από το Λιβάδι και αποτελεί και αυτός ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Συνεχίζει στο Λιβάδι και φέτος για 2η χρονιά (είχε πάει πέρυσι στον 2ο γύρο).

Πολύ σημαντικό γεγονός είναι πως όλοι οι παίκτες είναι από το Λιβάδι και στόχος της ομάδας είναι να χαίρονται το ποδόσφαιρο και να παίζουν και τα νέα παιδιά που αποτελούν το αύριο για το σύλλογο.

Το κλίμα στο Λιβάδι είναι άκρως οικογενειακό και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την μεγάλη συμμετοχή των παικτών, την όρεξη των παραγόντων αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία που βρίσκεται το Λιβάδι. Μία πραγματικά παραμυθένια περιοχή με σπίτια αρχοντικά και φιλόξενο κόσμο που όλοι πρέπει να επισκεφτούν.

Το Athleticlarissa.gr νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση της ομάδας για την άψογη φιλοξενία και να ευχηθεί υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και πολλές επιτυχίες!

Οι δηλώσεις

Γιώργος Καρανίκας (Πρόεδρος)

">http://

Νίκος Οικονόμου (Προπονητής)

">http://

Γιάννης Φτεργιώτης (Ποδοσφαριστής)

">http://

Αλέξανδρος Καψάλης (Αρχηγός της ομάδας)

">http://

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://