Βαθμολογία

Άγιος Θωμάς - Μυραϊκός 1-1

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Το ματς ήταν γενικά μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, στο 15’ ο Γκιάτας είχε χαμένο τετ α τετ για τον Μυραϊκό, στο 28’ όμως ο Νέστορας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 35’ ο Νέστορας είχε χαμένο τετ α τετ, το επόμενο λεπτό για τον Άγιο Θωμά το σουτ έκανε ο Καραγεωργίου, με τα ακροδάχτυλα έβγαλε ο κίπερ. Στο ίδιο λεπτό ο Νέστορας έκανε το σουτ, σε κόρνερ έβγαλε ο Λιούτας. Ένα λεπτό αργότερα ο Αρδόγλου είχε κάθετο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολομητρούση η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Πολύ καλό σουτ του Χρηστίδη η μπάλα άουτ και στο 77’ ο Αρδόγλου με προβολή έφερε το ματς στα ίσα. Στο 85’ ο Κοτσώνης από κοντά αστόχησε και στο 88’ και 90’ για τον Μυραϊκό ο Μάντζας δεν κατάφερε να σκοράρει.

Άγιος Θωμάς (Γιάννης Χρηστίδης): Λιούτας, Δοξαριώτης Ν., Συρούκης, Αρδόγλου, Ζιόγκας (50’ Οικονόμου), Τσουρής, Καραγιάννης, Κολομητρούσης, Καραγεωργίου, Τράντας (50’ Κοτσώνης), Χρηστίδης Α.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Καραφέριας, Μάντζας, Βλάνδος, Βαλτινός, Γκερλιώτης, Ψυμούλης (75’ Τσαρούχας), Γκιάτας (60’ Κόκκινος), Μπαντούλης, Παπαγεωργίου (75’ Χασιώτης), Ζαρκαδούλας, Νέστορας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ