Βαθμολογία

Μια Ομόνοια… να την πιεις στο ποτήρι! (PICS – VIDEOS)

Πιστή στη φιλοσοφία της παραμένει γι’ ακόμη μία χρονιά η Ομόνοια, η οποία μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το athleticlarissa βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας και παρακολούθησε την προετοιμασία του σωματείου ενόψει του πρώτου επίσημου ματς της χρονιάς που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (24/10) κόντρα στο Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση.

Πλάνα από την προπόνηση (21/10)

">http://

">http://

Προπονητές παραμένουν οι πετυχημένοι κκ. Θανάσης Τσουμάνης και Στέλιος Τζήμας που παραδίδουν μαθήματα προπονητικής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Περίπου 25 παίκτες μετείχαν στην προπόνηση της Πέμπτης (21/10), νούμερο εντυπωσιακό για την κατηγορία σε κάθε περίπτωση.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Όπως αντιληφθήκαμε η προσέλευση είναι μεγάλη διότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και όλοι λειτουργούν σαν μία οικογένεια. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό της Ομόνοιας που θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να εξελίξει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τα νέα παιδιά που διαθέτει. Εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών είναι από 15-20 ετών, με εξαίρεση τρεις έμπειρους παίκτες που είναι στο ρόστερ.

Οι δηλώσεις

Θανάσης Τσουμάνης (Προπονητής)

">http://

Παναγιώτης Αλευράς (Ποδοσφαιριστής)

«Καλή ποδοσφαιριστή χρονιά να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου. Να είναι μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Θάνος Δρόσος (Ποδοσφαιριστής)

«Το νέο ξεκίνημα μας βρίσκει και πάλι στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε ξανά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Αντώνης Γεωργοσούλης (Ποδοσφαιριστής)

«Η Ομόνοια συνεχίζει να στηρίζει τα νέα παιδιά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μία ομάδα ερασιτεχνική. Λειτουργούμε ομαδικά και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια».

Ηλίας Γεράσης (Ποδοσφαιριστής)

«Το σωματείο της Ομόνοιας έχει ένα άκρως οικογενειακό κλίμα και όλοι μεταξύ μας είμαστε πάνω απ’ όλα φίλοι. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Υγεία και πολλές επιτυχίες εύχομαι στην ομάδα μου».