Βαθμολογία

Θεοχαρίδης: «Παραμένει εντός στόχων ο Τοξότης»

Στην μέχρι τώρα πορεία του Τοξότη στο πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής Κατηγορίας, αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Φίλιππος Θεοχαρίδης.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ο φετινός Τοξότης είναι μία εξαιρετικά νεανική ομάδα, ένα ιδιαίτερα αξιόλογο σύνολο, αλλά και χωρίς υπερβολή, μία δεύτερη οικογένεια για μένα.

Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας όμως στο πρωτάθλημα, αναμφίβολα αδικεί και την ποιότητα αλλά και την προσπάθεια των παιδιών, που από τα τέλη Αυγούστου δείχνουν μία αγωνιστική συνέπεια που παραπέμπει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Προσπαθούμε να βελτιώσουμε εκείνα τα στοιχεία στο παιχνίδι μας που μέχρι στιγμής μας κόστισαν βαθμούς, όπως η αποτελεσματικότητα στις τελικές φάσεις. Παράλληλα, να έχουμε σε κάθε αγώνα διαθέσιμους το σύνολο των παικτών μας, κάτι που μέχρι σήμερα δεν κατέστη εφικτό λόγω διαφόρων λόγων.

Ήδη στο τελευταίο παιχνίδι με την Νεάπολη, μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και ένα αξιόμαχο σύνολο, δείξαμε σημάδια βελτίωσης. Τίποτε δε χάθηκε σε ότι αφορά τους στόχους μας, η νέα χρονιά έρχεται με ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Αβέρωφ που πρέπει να πάρουμε για να εξαργυρώσουμε τον ιδρώτα που χύνουμε στις προπονήσεις. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και στις οικογένειές τους».