Βαθμολογία

Φινάλε στην σεζόν με ισόπαλο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΑΕΛ η οποία υποδέχθηκε στο "ΑΕL FC Arena" τον Μακεδονικό.

Toυ Χρήστου Δαϊρετζή...

Η ΑΕΛ ήταν εκείνη η οποία κυκλοφορορούσε την μπάλα και δημιουργούσε ευκαιρίες. Κατάφερε δε να προηγηθεί στο 26ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Παπαδόπουλος ήταν εκείνος ο οποίος με σέντρα ακριβείας από τα δεξιά βρήκε τον Πεντρόσο ο οποίος με όμορφο μονοκόμματο σουτ έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 36' όταν ο Ραμίρεζ βρέθηκε σε πλάγια θέση εντός περιοχής και με εύστοχο πλασέ στην απέναντι γωνία του Σουλούκου έφερε την αναμέτρηση εκ νέου σε ισορροπία πετυχαίνοντας το 1-1. 

Δεδομένου του γεγονότος πως η αναμέτρηση δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε με την ομάδα του Παύλου Δερμιζάκη να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει νικηφόρα την χρονιά. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Γιώργος Κουκουράκης (Χανίων) με πρώτο βοηθό τον κύριο Μαρίνο Μαραθωνίτη (Αθηνών), δεύτερο βοηθό τον κύριο Ιορδάνη Μημίδη (Αθηνών) και τέταρτο τον κύριο Νίκο Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Αντράντα, Στίνα (62' Τσουμάνης), Θωμαΐδης, Νίνο (62' Μιλτιάδης), Μαυριάς (86' Βλιώρας), Πεντρόσο (75' Nινίκας).

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Μελετίδης (62' Μπουλάτοβις), Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (62' Παναγιωτούδης), Γρηγοριδης (62' Ζαφειράκης), Ραμίρεζ (75' Λεωνιδόπουλος), Σιμόνι (83' Χερίδης).