Βαθμολογία

Και τώρα ελπίζει βάσιμα

Πριν από λίγες αγωνιστικές φαινόταν σχεδόν ακατόρθωτο. Από χθες, όμως, φαίνεται πως όλα μπορούν να γίνουν. Ο λόγος για τη Νίκαια και την προσπάθεια παραμονής που κάνει. Μετά τη νίκη της επί της ΕΑΛ και την ήττα των Ικάρων στην Ελασσόνα η διαφορά από τους Τρικαλινούς μειώθηκε στον πόντο. Αν διατηρηθεί αυτή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους ματς που θα γίνει στο φινάλε του πρωταθλήματος στην έδρα της Νίκαιας. Φυσικά θα παίξει ρόλο και η διαφορά καθώς η Νίκαια θα χρειάζεται να νικήσει παραπάνω από δέκα πόντους (είχε χάσει στα Τρίκαλα 68-58).

Για να γίνουν όλα αυτά όμως θα πρέπει να μην νικήσουν οι Ίκαροι Τρικάλων στο γήπεδό τους την Ολύμπια στην προτελευταία αγωνιστική. Αν οι «πορτοκαλί» κερδίσουν θα βοηθήσουν τη Νίκαια στο έργο διαφορετικά αν χάσουν θα πρέπει η Νίκαια να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να νικήσει και αυτή στο Βόλο τον Ολυμπιακό. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο όμως γιατί και αυτός έχει τους στόχους του.

Προσπαθεί να βγει δεύτερος και να εκμεταλλευτεί ότι και αν δώσει η συγκεκριμένη θέση. Πάντως μέχρι στιγμής μεγάλο φαβορί για την κατάληψή της είναι η Ελασσόνα – που νίκησε τους Ίκαρους - η οποία προηγείται με ένα βαθμό και έχει εκτός έδρας ματς με την αδιάφορη βαθμολογικά Καρδίτσα.

Η Ολύμπια ήταν αυτή που έδειξε μεγάλη ψυχή. Κατάφερε με εφτά μόνο παίκτες να αποδείξει πως παίζουν για τη φανέλα της ιστορικής αυτής ομάδας και κατάφεραν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στον Άγιο Θωμά.

Πηγή: Ελευθερία