Βαθμολογία

Σέντρα στη Γ’ ΕΠΣΛ – Πρεμιέρα σε 1ο και 2ο όμιλο

Στη σέντρα το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου η Γ’ ΕΠΣΛ, με την 1η αγωνιστική να διεξάγεται στον 1ο και τον 2ο όμιλο, ενώ ο 3ος όμιλος έχει ρεπό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τις ομάδες να μπαίνουν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος. 

1ος όμιλος 

Το Σάββατο (10/10), στις 16:30, η Συκέα υποδέχεται τον ΠΟ Ελασσόνας Β’, ο Αίαντας Καλλιθέας την Α.Ε. Λουτρού, ο Όλυμπος Καρυάς τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λιβαδίου και ο Π.Ο. Σαρανταπόρου την Α.Ε. Αραδοσιβίων. 

Την Κυριακή (11/10), στις 12:00, ο Χυρετιακός Δομένικου αντιμετωπίζει τον Π.Ο. Δολίχης. 

2ος όμιλος 

Το Σάββατο (10/10), στις 16:30, ο Διογένης Λάρισας φιλοξενεί τον Αετό Αμυγδαλέας, ενώ η Ανθούπολη Β’ υποδέχεται τον Κεραυνό Πλατανουλίων. 

Την Κυριακή (11/10), στις 12:00, η Πρότυπη Ακαδημία Λάρισας αντιμετωπίζει την Προοδευτική Λάρισας, ενώ η Χαραυγή φιλοξενεί την Δόξα Ραχούλας. 

Ρεπό έχει η Θύελλα Βασιλή.