Βαθμολογία

Χάρης Μπίκας, όπως λέμε Μίροσλαβ Κλόζε... (VIDEOS)

Ένα περιστατικό που σπανίως βλέπουμε σε γήπεδα, έλαβε χώρα στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Θεσπρωτό και Ολυμπιακό Βόλου (2-1), για την 30ή αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, στην εν λόγω αναμέτρηση υπήρξε πρωταγωνιστής ο επιθετικός του Θεσπρωτού, Χάρης Μπίκας, ο οποίος προέβη σε μια κίνηση fair play που έχει γίνει ήδη viral στα μέσα ενημέρωσης.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σκόραρε, αλλά παραδέχθηκε (ύστερα κι από την παραίνεση των "ερυθρόλευκων") ότι το έκανε με αντικανονικό τρόπο καθώς χρησιμοποίησε το χέρι του.

Ο διαιτητής στην αρχή δεν αντιλήφθηκε την παράβαση, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε όταν ο ίδιος ο παίκτης παραδέχθηκε στον «άρχοντα του αγώνα», πως δεν σκόραρε με «νόμιμο» τρόπο.

Δείτε εδώ τη φάση του γκολ

Ως επακόλουθο της ενέργειάς του, ήταν ο Μπίκας να δεχθεί τα συγχαρητήρια των αντιπάλων του μετά τη λήξη του ματς για την αξιέπαινη κίνηση στην οποία προέβη.

Σαφώς αυτή βέβαια είναι μια κίνηση που αξίζει να βρει πολλούς μιμητές, οι οποίοι οφείλουν να πράξουν το σωστό σύμφωνα και  με το «ευ αγωνίζεσθαι», αν και εφόσον βρεθούν σε ανάλογη κατάσταση...

Όσο για τον Χάρη Μπίκα, αυτός φαίνεται πως βαδίζει στα χνάρια ενός σπουδαίου επιθετικού, του Μίροσλαβ Κλόζε, που είχε πράξει κατά το παρελθόν κάτι αντίστοιχο!

Δείτε εδώ τη το αντικανονικό γκολ του Κλόζε

Μ.Ι.