Βαθμολογία

Ελήφθη η απόφαση στον ΣΚΑΪ

Ως γνωστόν, η έλευση της νέας εκπομπής ,#Survivor, που θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη, έχει προκαλέσει αναστάτωση στον σταθμό για το πού θα τοποθετηθεί και ποιος πρέπει να...κοπεί. Το αρχικό πλάνο ήθελε το κανάλι να κόβει, ως γνωστόν, το ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 3 .

Ωστόσο, τα σχέδια άλλαξαν. Έτσι ,σύμφωνα με το newsit.gr και τον Γρηγόρη Μελά, ο πιο αδύναμος κρίκος απεδείχθη η μαγειρική εκπομπή, “Chef στον αέρα”, που σταματά την καθημερινή προβολή της και “μετακομίζει” στη ζώνη του σαββατοκύριακου. Κι αυτό θα γίνει πολύ νωρίτερα, από την επόμενη κιόλα βδομάδα, αφού η εκπομπή για το ριάλιτι θα ξεκινήσει να προβάλλεται καθημερινά, στις 4 το μεσημέρι, από την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Βέβαια ,η πρεμιέρα της θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, αφού τα στελέχη του ΣΚΑΪ συνεχίζουν να ποντάρουν… με τρέλα στο απόκτημά τους, το ριάλιτι ,και θεωρούν ότι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα θα… σουβλίσουν τους αντιπάλους τους με “όπλο” την καινούργια εκπομπή που θα διαθέτει υλικό από το ριάλιτί τους. Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και την πρεμιέρα του δικού τους «X Factor» πάνε μία βδομάδα αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 27 Απριλίου, ώστε την επόμενη βδομάδα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, να προβάλουν επεισόδια του “Survivor”.

Εντάξει! Είναι φανερό ότι στο κανάλι του Φαλήρου είναι τόσο ενθουσιασμένοι από την πορεία του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης που αν μπορούσαν θα έβγαζαν ακόμη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους από τον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια, με την επιτυχία που γνωρίζουν στον ΣΚΑΪ, ποτέ δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσουν!